Дружина Андрія Шевченка Крістен Пазік показала світлини 11-річного Алекса: без футбольного м’яча

Андрій Шевченко та Крістен Пазік привітали свого сина Але з 11-річчям. Та якщо татусь виклав у мережу лише одну світлину іменинника, то матуся не поскупилася.

Зі світлин можемо зробити висновок, що третій син подружжя Александер зовні дуже сильно нагадує видатного татуся у дитинстві. Крістен виклала на свою сторінку в Інстаграмі купу світлин іменинника з підписом:

“Сьогодні 11! З днем народження, наш Але!”

Александер Шевченко відзначив 11-річчя

Зі знімків стає зрозуміло, що хлопчик постійно перебуває у русі. Він і плаває, і на конях їздить, і на різних атракціонах у парку розваг полюбляє кататися. Дивно, що немає жодної світлини на футбольному полі з м’ячем. Невже підліток не наслідує приклад тата та старшого брата Крістіана?

“Ми любимо тебе. Дякую за радість, яку ти даруєш. Продовжуй посміхатися”, – зробила приписочку щаслива матуся.

47-річний тато теж не оминув увагою такий видатний день у житті сина. Щоправда, від себе Андрій нічого не написав. Просто зробив перепост з акаунту дружини. І тут же отримав невеличку порцію хейту. Мовляв, чому написано англійською мовою – невже син Шевченка не розуміє рідної мови?

Іменинник доволі рухливий

Зрозуміло, подібне зауваження було російськомовним, і його автор, напевне, не в курсі, що дружина футболіста Крістен навряд чи володіє українською. Звісно, не обійшлося без чергового коментаря з запитанням, чому Александер не на фронті. Коментатор теж неуважно читав пост, адже підлітку всього 11 років.

Александер отримав купу привітань

Та все ж більшість підписників поділили радість зіркової родини, приєднавшись до побажань батьків. Й собі побажали хлопчику щастя й добра, назвавши “маленькою великою людиною”.

Популярне

Схожі статті

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?