У мережі розсекретили місцеперебування співачки Гайтани: де тепер живе головна українська зірка 2000-х

Одна з найвідоміших українських співачок 2000-х років насправді давно не живе у рідній країні. У мережі розсекретили, де насправді нині перебуває Гайтана та чим займається

Після початку повномасштабної війни інтерес публіки особливо підвищився до артистів, які не так активно комунікують зі своєю авдиторією. Відома українська співачка Гайтана на початку 2000-х років була однією з найвідоміших представниць вітчизняної сцени. Втім, з часом артистка відійшла на задній план і поставила кар’єру на павзу заради виховання доньки та сім’ї загалом.

Де зараз знаходиться Гайтана та чим займається

Втім, шанувальники артистки не забули про неї, тому постійно цікавляться, де вона та що з нею відбувається. Так, у відповідь на постійні запитання публіки про те, де знаходиться Гайтана, відомий зірковий блогер і журналіст Слава Дьомін вирішив розкрити правду. Знаменитість провів коротеньке розслідування, завдяки якому стало відомо ймовірне місцеперебування співачки.

Відомий український журналіст Слава Дьомін розповів, де зараз перебуває артистка Гайтана
Відомий український журналіст Слава Дьомін розповів, де зараз перебуває артистка Гайтана

Слава Дьомін проаналізував особисту сторінку Гайтани та її чоловіка Олександра Ессамі. Завдяки такому дослідженню журналісту вдалось дізнатись, що артистка разом зі своїм обранцем, успішним продюсером, і їхньою спільною донькою, перебувають у Швейцарії. До таких висновків Дьомін дійшов, адже побачив у блозі Ессамі світлину, зроблену у студії звукозапису, яка знаходиться саме на території цієї держави.

Крім того, іншим підтвердженням стала інформація про обліковий запис Гайтани, яку можна знайти прямо на її сторінці. Слава Дьомін прикріпив скріншот, на якому видно, що артистка веде особистий блог саме зі Швейцарії.

У мережі стало відомо, де зараз перебуває відома українська співачка Гайтана та чим займається
У мережі стало відомо, де зараз перебуває відома українська співачка Гайтана та чим займається

Хай там як, але сама артистка воліє не розповсюджувати деталі особистого життя. Гайтана не коментувала чуток про своє місцеперебування.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.