Андрій Данилко відзначив 50-річний ювілей: “Для мене всі ці паспортні цифри не мають жодного значення”

2 жовтня в житті Андрія Данилка сталася видатна подія. Артист відзначив круглу дату – 50 років. На скільки почуває себе автор образу Вєрки Сердючки насправді?

За словами Андрія Данилка, він попросту не зважає на цифри у паспорті. Головне, як людина почувається в душі. А душа у втілювача образу Вєрки Сердючки перебуває у стані юності:

“Для мене всі ці паспортні цифри не мають жодного значення. Важливі лише внутрішні відчуття, а в душі я й досі почуваюся студентом”.

І після 50 років Данилко не припинить дуркувати

Ювіляр запевнив, що навіть після 50 років продовжуватиме дуркувати зі своєю сценічною мамою, яку на широкий загал грає Інна Білоконь. В артиста ще купа задумок, є певні творчі плани. Треба все встигнути, тож на те, щоб перейматися віком у Данилка просто немає часу. Його заповітним бажанням є: “щоб закінчилась війна, й усі українці нарешті повернулися додому”.

Співпраця Данилка й Нікітіна триває 26 років

Данилко зі своїм гуртом нещодавно повернувся до Києва з гастролей по Америці та Канаді. Тож у день народження вирішив трішки перепочити й нікому не сповіщати про свято. Але зірки взялися наввипередки надсилати вітання.

Продюсер Юрій Нікітін нагадав про спільну 26-річну співпрацю, подарувавши телевізор від українського виробника, що знає “всі фільми на світі” й побажавши:

“Мені дуже пощастило дружити та працювати з такою великою людиною, як ти. Люблю тебе, мій вчителю. Будь щасливий!”

Не обійшлося без теплих слів на адресу ювіляра й від інших селебріті, зокрема, Монатіка, Саші Заріцької, Володимира Остапчука.

Та якби не молодився іменинник, усе ж вік потроху дається взнаки. Данилку довелося серйозно взятися за здоров’я і навіть скинути 14 кг зайвої ваги. Гучних святкувань під час війни артист вирішив не влаштовувати. Просто зібрав найближчих людей.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.