Настя Каменських зібрала всіх друзів на тріумфальному сольнику в столиці: не було лише благовірного Потапа

В останній день вересня Настя Каменських потішила фанів сольним концертом "Я – Україна". Грандіозне шоу вразило всіх. От тільки благовірний Потап проігнорував захід.

Співачка NK зібрала купу людей в Палаці “Україна”, щоб себе показати та влаштувати благодійний аукціон. У залі ніде було яблуку впасти. Каменських порадувала глядачів україномовними та іспаномовними композиціями, довівши, що співати російською задля здобуття слави зовсім необов’язково.

Сольний концерт Насті Каменських

Настя неначе підбила підсумки роботи останніх шести років, коли почала сольну кар’єру без колеги по дуету Олексія Потапенка. До виходу Каменських на сцену було проведено благодійний аукціон, основними лотами якого стали прапор з автографом Залужного та картина, написана співачкою особисто. Вторговані кошти спрямували на тактичну медицину.

Сольний концерт Насті Каменських

Дивно, але ані в залі серед глядачів, ані за лаштунками ніхто не побачив чоловіка співачки Олексія Потапенка. Цілих дві доби знадобилося благовірному Насті, щоб осмислити те, що відбулося, й висловити своє захоплення:

“Я пишаюся тобою, сонечко моє NK! Повний зал, нова програма, супершоу світового рівня й зібрані кошти на таку необхідну тактичну медицину! Браво всій команді й дякую всім, хто допомагав у ці складні часи підняти планку якості та здійснити це дійство”.

Такий пост з’явився на сторінці репера в мережі. Потап зробив позначку на акаунт Насті, але ображена дружина прибрала її. Каменських до того ж не відзначила лайком пост чоловіка і не написала комент, хоча раніше завжди так робила.

Подібний ігнор не зупинив настирливого чоловіка. Він знову виставив пост, присвячений сольному концерту дружини. На цей раз Потап перебував у захопленні, як гарно обійшлася співачка з дітлахами. І знову у відповідь мовчанка з боку NK.

Популярне

Схожі статті

Такі часникові пампушки до борщу ви ще не готували: неймовірно пухкі та ароматні. Урвала рецепт у сусідки

Краще тарілочки запашного українського борщу, може бути тільки борщ з часниковими пампушками. Готувати їх просто, а на аромат збігаються навіть сусіди.

Так смачно, що пальчики оближеш: рецепт тонких шоколадних млинців. Не рвуться при смаженні і не засихають

Легко та без зайвого клопоту можна приготувати тонкі шоколадні млинці, які не будуть рватися при смажені. Спробуйте загорнути в них будь-яку начинку та приємно здивуйте вашу родину смаколиками. 

Чоловік відмовляється від іншого сніданку. Але інший і не потрібен, коли є така смакота: омлет на сковороді

Омлет знайомий усім нам як простий і швидкий варіант сніданку. Навіть таку звичну страву можна зробити ще кращою та смачнішою. Сьогодні ми підготували рецепт пишного омлету без молока на сковороді.