44-річна Гайтана вирішила одружити тата з українкою: підшукує для нареченого з Конго гідні кандидатури

Співачка Гайтана вирішила підшукати для свого тата-вдівця гідну кандидатуру в наречені. Задля цього розмістила фото чоловіка з Конго на своїй сторінці в Інстаграмі.

Гайтана сама має українську маму. Й для тата, який мешкає у Конго, вирішила підшукати українку. Напевно, чоловік полюбляє жінок слов’янської зовнішності. Співачка виклала світлину татуся й зробила заклик: “Незаміжні пані, увага!” Далі оголосила, що татусь почувається в душі українцем:

“Мого тата в Конго називають українцем, бо кожного дня він слідкує за новинами, співчуває людям, молиться, щоб був мир та спокій”.

Далі зірка повідала таку історію. Минулого року чоловік став удівцем. Вони з дружиною кохали одне одного, тому він довго сумував. Але тепер настав час подумати про нові стосунки. Чоловік хоче знову кохати й має намір одружитися з вірянкою з України.

Потенційному нареченому 67 років. Він вартий заздрості жених, адже має власний будинок у місті Браззавіль. Татусь співачки щонеділі відвідує католицьку церкву. Замолоду чоловік навчався у Києві, тому трішки розуміє російську мову. А взагалі розмовляє французькою та мовою ленгала.

Гайтана запевняє, що її татусь має дуже щедру душу. Він завжди допомагав сестрам й братам, виховуючи їхніх дітей, допоки ті не дорослішали. Двері його будинку завжди відчинені для гостей.

Гайтана з татом. 1993 рік

Наречений обожнює українську кухню, тому його потенційна обраниця має вміти добре готувати. А ласувати українці в південній країні можна буде фруктами просто з саду, адже в татуся зірки зростають манго та авокадо.

Знаменитість попередила, що Конго розташоване в Центральній Африці, тому там завжди спекотно. Якщо українок не лякають подібні умови, можна спробувати свій шанс кардинально змінити життя.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.