Переможниця “Холостяка-1” Шульгіна приголомшила вартістю пологів у США: зірка розсекретила точну суму

Учасниця та переможниця першого сезону реаліті-шоу "Холостяк" Шульгіна планує стати мамою. Зірка розповіла про вартість пологів у США, де й живе зі своїм чоловіком

Відома українська блогерка, яка здобула популярність після участі в реаліті-шоу “Холостяк”, Олександра Шульгіна незабаром стане мамою вдруге. Знаменитість разом зі своїм чоловіком живе за кордоном, у США. Там зірка і планує народжувати. У нещодавньому інтерв’ю для Слави Дьоміна знаменитість зізналась, скільки коштуватимуть її пологи. Олександра Шульгіна не стала приховувати, що народження дитини у Штатах – задоволення не з дешевих.

Шульгіна назвала вартість пологів у США

Знаменитість зазначила, що вони з чоловіком обрали лікарню, фахівчиня якої не працює за кошти медичної страховки. Так, послуги лікарки, яка веде Олександру Шульгіну всі дев’ять місяців вагітності та допомагає реабілітуватись після пологів, затягують на 30 тисяч доларів. Ці гроші зіркове подружжя віддасть зі своєї кишені.

Олександра Шульгіна з Холостяка-1 розсекретила вартість пологів у США
Олександра Шульгіна з Холостяка-1 розсекретила вартість пологів у США

У новому інтерв’ю для Слави Дьоміна знаменитість зазначила, що окремо їм потрібно заплатити за палату в лікарні та всі необхідні ліки. Хоча цей пункт витрат таки покриває медичне страхування, яке оформила Олександра Шульгіна у США, від цього вартість послуг приголомшує не менше. Так, лише одна палата коштує 40 тисяч доларів.

Переможниця “Холостяка-1” зізналась, що, коли вона народжувала вперше, була просто ошелешена такими сумами. Втім, додала зірка, нічого дивного у цих сумах для мешканців Лос-Анджелесу немає. За словами Олександри, дешевшого сервісу такої якості у прибережному місті знайти точно не вдасться.

Переможниця Холостяка-1 Олександра Шульгіна розсекретила, скільки коштують пологи у США
Переможниця Холостяка-1 Олександра Шульгіна розсекретила, скільки коштують пологи у США

До слова, у новому інтерв’ю знаменитість розповіла і про те, скільки витрачає коштів у місяць на себе. Олександра Шульгіна зазначила, що зараз вона витрачає багато грошей на старшу доньку й ще ненароджену дитину. Крім того, зірка відвідує спортивну залу, косметолога та салон краси. Загалом, у місяць знаменитості потрібно від 10 до 12 тисяч доларів.

Популярне

Схожі статті

Слідом за Потапом забуде дорогу додому: Каменських підкорює іспанське телебачення неоднозначною піснею

Знаменита співачка Настя Каменських все частіше зʼявляється на іспанському телебаченні та все рідше на українському. Невже артистка планує кардинальні зміни у творчому шляху?

Полякова спекла паску сама, а Осадча і Ребрик купили: українські зірки показали, як відсвяткували Великдень

Серед українських знаменитостей майже не знайшлося тих, хто самостійно спік паски на Великдень. Та Оля Полякова вразила публіку своєю майстерністю і показала, як працює на кухні.

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.