Ксенія Мішина ошелешила мережу: що зіркова мама дозволяє робити своєму 11-річному синові Платону?

Відома українська актриса Ксенія Мішина розповіла про нове хобі свого сина, яке приносить йому гроші. Виявляється, 11-річний Платон приносить кошти в дім, виконуючи небезпечні трюки

Ксенія Мішина, відома українська актриса та зірка першого сезону реаліті-шоу “Холостячка”, самостійно виховує сина Платона. Знаменитість народила свого нащадка на останніх курсах університету. Так, артистка довела, що бути матір’ю-одиначкою та будувати успішну кар’єру – можливо. Крім того, як нещодавно виявилось, син Ксенії Мішиної також цікавиться акторською діяльністю.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зіркова мама поділилась кадрами зі знімального майданчика. Знаменитість розповіла, що її син Платон у свої 11 років почав заробляти гроші за допомогою улюбленої справи. Ксенія Мішина жартома зазначила, що вона рада, що її нащадок нарешті почав приносити додому кошти. Актриса продемонструвала відео з гримерки, де її сина Платона готували до знімання у кадрі серіалу, де він грав кримського татарина Фікрета.

Ксенія Мішина розповіла про перший серйозний заробіток свого 11-річного сина Платона

Пізніше відома українська актриса додала, що Платон не просто знімається у серіалі, а працює каскадером. Ксенія Мішина розповіла, що виконати небезпечний трюк на знімальному майданчику її 11-річний син захотів сам. Актриса зазначила, що режисери пропонували, аби Платона в кадрі замінив каскадер, але хлопчик захотів сам виконати трюк.

Так, синові Мішиної потрібно було стрибнути з другого поверху у картонні коробки. Прямо на знімальному майданчику Платона вчили, як правильно потрібно виконувати трюк. Попереджаючи чималу кількість питань від шанувальників, Ксенія Мішина повідомила, що вона не проти такого рішення свого сина – актриса дозволила йому стрибати з висоти.

11-річний син Ксенії Мішиної Платон знімається каскадером в одному серіалі зі своєю мамою

Врешті, повідомила популярна українська актриса, її синові Платону вдалось виконати небезпечний трюк. Знаменитість зізналась, що дуже пишається своїм хлопчиком, а також додала, що всі навкруги боялись і переживали, на відміну від неї – вона була впевнена у силах свого сина.