Хто народив двійнят Лізу і Гаррі Максиму Галкіну: Алла Пугачова не вагітніла, а заплатила іншій жінці (ФОТО)

Зіркове подружжя Максим Галкін та Алла Пугачова стали батьками двійнят Лізи і Гаррі у 2013 році. Що відомо про жінку, яка виносила дітей для зірок – далі у матеріалі.

Алла Пугачова і Максим Галкін – одна з найбільш обговорюваних пар шоу-бізнесу. Різниця у віці між закоханими складає аж 27 років, тож не дивно, що ніхто не вірив у довготривалість цих стосунків. Та Пугачова і Галкін разом вже понад 20 років. Вони вражають щирістю своїх почуттів і досі з трепетом відносяться один до одного.

Ще більше ця зіркова пара привернула до себе увагу, коли у 2013 році стало відомо, що вони стали батьками. У подружжя народилися двійнята Ліза та Гаррі. На момент народження дітей Пугачовій було вже за 60, тому було очевидно, що виношувала та народжувала дітей не вона.

Хто народив двійнят Лізу і Гаррі Максиму Галкіну

Та сама Примадонна і не збиралася приховувати той факт, що Ліза та Гаррі з’явилися на світ шляхом сурогатного материнства. І хоча дітей виносила не сама Примадонна, біологічно саме вона є мамою дітей. За словами самої артиски, ще в молоді роки вона заморозила свої яйцеклітини.

Багато років ім’я жінки, яка народила і виносила дітей для Примадонни, було таємницею. Та декілька років назад в росЗМІ з’явилася інформація про сурогану матір Лізи і Гаррі Галкіних. Нею виявилася Олена Шириніна з Казані, яка навіть дала інтерв’ю місцевим ЗМІ. Жінка розповіла, що сприймала виношування дітей для зіркової пари, як роботу. Також Олена запевнила, що отримала гарну фінансову винагороду від Галкіна і Пугачової.

 Хто народив двійнят Лізу і Гаррі Максиму Галкіну
Хто народив двійнят Лізу і Гаррі Максиму Галкіну

Та чи дійсно ця жінка являється сурогатної мамою для Лізи та Гаррі, чи це черговий фейк від росЗМІ, досі невідомо. Зазвичай, сурогатна матір підписує контракт, згідно якого вона не має права розголошувати, кому саме виношує дітей. Тому у правдивості російських новин можна засумніватися.

Варто відзначити, що Пугачова немало говорила про те, як стала мамою для Лізи та Гаррі. Співачка в одному з інтерв’ю зізналася, що ніколи особисто не спілкувалася із сурогатною матір’ю своїх дітей. Та Примадонна зізналася, що слідкувала за цією жінкою, коли вона була вагітною. Артистці було важливо, щоб сурогатна мама піклувалася про своє здоров’я та берегла себе.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.