Сестри з дуету Anna Maria втратили рідну людину: 60-річна кримська мама дівчат займала високу посаду

Близнючки Ганна та Марія втратили маму. Лариса Опанасюк свого часу радо підтримала анексію Криму та була призначена росіянами на високу керівну посаду.

Мама сестричок з дуету Anna Maria пішла з життя у віці 60 років. Лариса Опанасюк радо зустріла 2014 року нову владу і навіть обійняла крісло віцепрем’єр-міністерки Криму. За української влади жінка посідала посаду уповноваженої з прав людини у Криму.

Не стало Лариси Опанасюк у лікарні ім. Семашка в Сімферополі. Похорони чиновниці призначили на 7 жовтня. Чи проведуть в останню путь сестрички свою найріднішу людину, поки незрозуміло.

Лариса Опанасюк працювала на окупаційну адміністрацію в Криму

Відомо, що матуся Ганни та Марії за окупації півострова не бідувала й накопичила чимало статків. Жінку у травні 2014 року навіть нагородили медаллю “За повернення Криму”. Тато близнючок-співачок також підтримав росіян і перебував весь цей час у Сімферополі, працюючи суддею.

Натомість в Україні родина Опанасюків отримала кримінальне провадження й звинувачення у державній зраді. Ім’я небіжчиці засвітилося в базі “Миротворця”. Через таку позицію батьків постраждали їхні доньки.

Скандал на “Євробаченні”

Слід нагадати, що у 2019 році дует Anna Maria брав участь у національному відборі на “Євробачення” в Україні. Пісня близнючок повністю відповідала критеріям конкурсу, вокал теж задовольнив прискіпливе журі.

Учасниці дуету Anna Maria в 2019 році не змогли відповісти на питання, чий Крим

От тільки ведучий Сергій Притула поцікавився в дівчат, чий Крим, і вони не змогли відповісти чітко й правильно. Почали виляти, що це їхня батьківщина, що там нині кордон, що Україна втратила півострів.

Коли спливла правда про високу посаду матері та батька-суддю, який тоді вже перебував на пенсії, а також усі дізналися про чималі статки родини, сестрички почали виправдовуватися, що батьки зробили свій вибір, а вони свій. Урешті всі пересварилися з усіма.

Перемогу тоді здобула ще одна голубиня миру Maruv, яка вільно їздила на концерти до росії, хоча вже 5 років як тривала війна на Донбасі. Підписувати контракт співачка навідріз відмовилася. Тож було вирішено відмовитися від участі в конкурсі взагалі.

Схоже, нині сестри-співачки переглянули свої погляди та вже точно знають, кому належить Крим, і хто є окупантом.

Популярне

Схожі статті

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?

Свекруха порадила у фаршировані перці замість рису додати дещо інше: з цим інгредієнтом набагато смачніше

Навіть до класичних рецептів можна внести унікальну родзинку та повністю оновити страву, всього лише замінивши один інгредієнт іншим. У нашому випадку ми готуємо фаршировані перці по-новому.