Яким виріс син психолога Дмитра Карпачова і чому хлопця тримають подалі від очей публіки

Люди кажуть: "Чужу біду руками розведу". У телепрограмах "Вагітна у 16", "Кохана, ми вбиваємо дітей" та інших ведучий з легкістю справлявся з чужими проблемами. А як живе сам популярний психолог?

Психолог, експерт у сімейних стосунках, тренер — це все про Дмитра Карпачова. Блискучий телеведучий здобув на соціальних проєктах заслужену популярність. Водночас про самого чоловіка, його дружину, родину та особисті стосунки майже нічого не відомо. Він ретельно приховує цей бік свого життя. Таку таємничість журналісти пояснюють небажанням впливу його публічності на близьких людей.

Звісно, про публічних людей говорять багато чого. Так, йому приписували роман з колегою Наталією Холоденко, яка зараз за словами одного блогера, вийшла заміж за французького мільйонера.

Достовірно ж зі скупих та рідких джерел відомо, що Дмитро одружений на жінці, яку звуть Іриною. Познайомилася пара у Кіровограді (нині Кропивницький). В одному з інтерв’ю Карпачов розповідав, що вона працювала тренером з йоги. Втім хоч одну світлину цієї жінки у соцмережі ви навряд чи знайдете.

Через деякий час, вже Києві, у подружжя народився син Святогор. Зараз хлопцю 14 років. Але його фото можна побачити лише у дитячому віці.

Дмитро Карпачов з сином
Дмитро Карпачов з сином

Стосовно батьківського виховання: Дмитро говорив, що мало приділяє сину уваги, а хотілося б приводити разом більше часу, що у чомусь їхні погляди вже зараз не збігаються, що будувати кар’єру та виховувати дитину — справа не з простих. Він навіть давав з цього приводу пораду таким зайнятим батькам, як він:”Дуже важливо якісно проводити час з дитиною. Є 2 базових правила: ви робите те, що хоче дитина, і робите тільки це…Якщо ти граєш з дитиною і теревениш у цей час телефоном, це не рахується”

Де Святогор знаходиться зараз — не відомо. Та й про знаходження популярного батька —  експерта з дитячої психології та розвитку особистості нічого не відомо. Подейкують, що він втік з країни, тому що допитливі користувачі соцмережі встановили, що у “розташування облікового запису” в інстаграмі зазначено Таїланд.

Популярне

Схожі статті

Місце зустрічі змінити не можна:
 Каменських покинула Україну і обʼявилася в Маямі, де Влад Яма вже місцевий

Настя Каменських приїхала до сонячного Маямі, де зараз проживає хореограф Влад Яма із сімʼєю. Яка причина візиту співачки в Америку? Хоче підкорити нові горизонти?

Анастасії Приходько і Костянтину Меладзе приписали дуже близькі стосунки: співачка спантеличена не на жарт

Анастасії Приходько вже 37 років, але артистка не може жити без скандалів. Говорили про зірку різне. Тепер Настю назвали позашлюбною донькою Костянтина Меладзе.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дочка Володимира Кличка, яка росте справжнім ангелочком

Відомий український боксер Володимир Кличко – батько-одинак. Свою 9-річну доньку Кайю-Євдокію чоловік виховує в Україні, в той час, як матір дитини живе в США.