Як виглядає елітний маєток Олі Полякової з власним виходом до Дніпра: все в натуральному дереві та мармурі

В одному з інтерв'ю Оля Полякова давала пораду: для того, щоб подружжя не сварилося, кожен повинен мати свій куточок у хаті, а збиратися потрібно за столом та у спальні.

Що ж у дружини такої багатої людини як Вадим Буряковський, співачки, улюблениці мільйонів слухачів Олі Полякової таких куточків виявилося чимало. Можливо тому її родина живе дружно та щасливо.

Окрім квартири у Києві сімейство часто проводить на дачі в селищі Старе Бориспільського району. Дача розташована в елітному котеджному містечку, до якого, зрозуміло, просто так не попадеш. Пан Буряковський побудував там для дружини будинок, що розташований на площі у 30 соток землі.

Заміський маєток Олі Полякової
Заміський маєток Олі Полякової

Ті хто бачив цей маєток, були вражені не тільки двоповерховим дерев’яним будинком, оздобленим всіма благами цивілізації й розкішшю, та декількома “хатинками” трохи менше, в одному з яких проживає мати співачки, а й великим господарством, яким керує сама артистка, маючи численних помічників. У цьому господарстві більш як 50 голів кіз, коні, парники, великий сад та город. Все це зроблено не для показухи. Зірка, як відомо, непогано готує всілякі страви, про які часто розповідає в інстаграмі, а себе навіть називає королевою кухні. Тут випікають хліб, а з козячого молока на домашній сироварні виготовляють сир. А ще Оля непогана вершниця й тому ж навчає своїх доньок.

Заміський маєток Олі Полякової
Заміський маєток Олі Полякової

Варто зазначити також, що маєток знаходиться майже на берегу Дніпра, на який господарі мають власний вихід, пляж, бухту з яхтами та басейн. З іншого боку маєтку розташований ліс, що також належить родині.Сімейство полюбляє ходити туди на прогулянки та збирати гриби. Є також баня та чималий спортивний зал, у якому Оля любить знімати на камеру свої заняття спортом.

Популярне

Схожі статті

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.

Беру 1 яйце і куряче філе: м’ясні оладки на сніданок чи вечерю, від яких буде в захваті кожен чоловік

Пропонуємо рецепт м'ясних оладок, які наситять енергією на увесь день! Про необхідні продукти та покроковий рецепт – читайте в нашому матеріалі.

Диво-закуска на святковий стіл: рецепт соковитих м’ясних пальчиків з сиром – гості будуть у захваті

М'ясні пальчики з сиром – дуже проста, але водночас смачна та цікава гаряча закуска. Її можна готувати як на святковий стіл, так і на кожен день.