Зіркові мачухи, які відкрили серце дітям своїх обранців: Сумська, Каменських, Кароль та Падалко

Як жінки сприймають дітей своїх чоловіків від перших шлюбів? Як складаються їхні стосунки та чи можлива дружба між ними? Спробуємо розібратися на прикладі зіркових мачух.

Наталія Сумська, Настя Каменських, Тіна Кароль та Марічка Падалко — ці зіркові особи української сцени та телебачення виходили заміж за коханих чоловіків тоді, коли в тих вже були не просто попередні стосунки, а навіть підростали діти, яким не просто пояснити, чому тато їх покинув та пішов у іншу сім’ю. Але саме ці жінки, здається, змогли зробити так, щоб, якщо не потоваришувати з дітьми, то принаймні не розсваритися.

Тіна Кароль та Наталія Сумська

Як з’ясувалося, у чоловіка Тіни Євгена Огіра були стосунки з іншою жінкою ще до їхньої зустрічі. Плодом цих стосунків став син. Після того, як чоловіка в результаті невиліковної хвороби не стало, співачку поставили перед фактом, що у Євгена є крім неї спадкоємець, який має право претендувати на будинок у Зазим’ї, автопарк та, навіть, на музичний матеріал самої Тіни. Стосовно будинку, співачка інформацію спростувала, а за все інше заплатила відступні. Щобільше, Тіна ніколи не була проти, щоб діти спілкувалися між собою й допомагала матеріально старшому сину Огіра.

У Анатолія Хостікоєва, чоловіка Наталії Сумської є дорослий син від шлюбу з актрисою Любов’ю Кубюк Георгій. Зараз йому вже за 40 й він також актор, як його батьки та брат по батькові — спільний син Хостікоєва та Сумської В’ячеслав. Наскільки відомо, пані Наталія, як жінка мудра, ніколи не настроювала чоловіка проти старшого сина, навпаки сприяла дружнім стосункам, а потім й професійним між двома братами.

Наталія Сумська з чоловіком та його син Георгій

Настя Каменських та Марічка Падалко

Здається, знайшла підхід до сина свого чоловіка від іншого шлюбу й Настя Каменських. Принаймні, Потап зміг похизуватися світлиною, на якій Настя та його з Іриною Горовою 14 річний син поводяться доволі по-родинному й снідають за одним столом.

Настя Каменських, Потап та його син

Ще однією зірковою жінкою, яка із розумінням ставиться до спілкування з донькою свого чоловіка є телеведуча Марічка Падалко. У нещодавньому інтерв’ю вона якраз розповідала про це й говорила, навіть, що при першому знайомстві з майбутнім своїм другим чоловіком у присутності його доньки, донька їй сподобалась навіть більше. Марічка завжди тепло говорить про дівчинку, втім як і про першу дружину Єгора Соболева.