Скільки насправді важить Наталія Могилевська: відомий ведучий видав інформацію про вагу української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська завжди намагалась слідкувати за своєю фігурою та зовнішністю. Нещодавно у мережі розсекретили реальну вагу знаменитості

Особисте життя відомої української співачки Наталії Могилевської завжди цікавило її фанатів. Шанувальники знаменитості намагались дізнатись все, що тільки можливо про особистість свого кумира, але артистка завжди дотримувалась позиції, що розповідати про себе все не варто. Так, прихильники Могилевської знали про її шлях схуднення, проте ніколи не здогадувались, скільки важить їхня улюблена співачка.

Артистка не поспішала розповідати про цифру, яку бачить на вагах. Хоча Наталія Могилевська ніколи не приховувала, що особливо стежить за своєю фігурою та харчуванням, а також постійно займається спортом, аби підтримувати себе у тонусі. Так, нещодавно у мережі розсекретили, скільки насправді важить знаменита представниця української естради.

У мережі розсекретили, скільки важить Наталія Могилевська
У мережі розсекретили, скільки важить Наталія Могилевська

Не так давно солістка популярного гурту KAZKA Олександра Заріцька завітала у гості до “Нашого радіо”. Ведучий шоу Андрій Чорновол разом зі своєю напарницею Валерією Товстолєс запропонували знаменитості пограти у гру – спробувати вгадати, скільки насправді важать представники українського шоубізнесу. Так, Заріцька спробувала відгадати, яку цифру ваги показують її колезі Наталії Могилевській.

У ході розмови Андрій Чорновол повідомив, скільки важить знаменита співачка. Виявляється, вага Наталії Могилевської складає 72 кілограми.

Ведучий Нашого радіо Андрій Чорновол розповів, скільки важить співачка Наталія Могилевська
Ведучий Нашого радіо Андрій Чорновол розповів, скільки важить співачка Наталія Могилевська

Крім того, в ефірі програми знаменитий український ведучий розсекретив вагу й інших зірок. Так, наприклад, Чорновол повідомив, що Надя Дорофєєва важить 48 кілограмів, а ось вага Джамали складає 59 кілограмів. Також стало відомо, що реперка Alyona Alyona важить 127 кілограмів.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.