Сумська в сльозах розповіла, як готувалася вітати Ніну Матвієнко з днем народження: “Полетіла наша пташечка”

Відома українська актриса Ольга Сумська зі сльозами на очах розповіла про підготовку до дня народження Ніни Матвієнко. Зірка зізналась, як хотіла вітати свою померлу колегу

Ніна Матвієнко – одна з найвідоміших артисток сучасності. Два дні тому, 8 жовтня, донька знаменитої української співачки Антоніна Матвієнко сполохала шанувальників сумною і трагічною новиною. Зірка повідомила, що цього дня не стало її мами. Тоня Матвієнко не стала повідомляти причину, чому її мати, яка завжди відрізнялась активністю, жагою та любов’ю до життя.

Як з’ясувалось пізніше, Ніна Матвієнко лежала у лікарні та перенесла операцію. За словами зіркових колег і подруг відомої артистки, вона боролась з онкологією. Хоча всі колеги були впевнені, що лікарям вдасться витягнути знаменитість та повернути до спокійного і щасливого життя, цьому не судилось здійснитись.

Ніна Матвієнко померла після операції й тривалої хвороби у віці 75 років
Ніна Матвієнко померла після операції й тривалої хвороби у віці 75 років

На смерть відомої артистки відреагувало багато представників українського шоубізнесу. Так, наприклад, популярна актриса Ольга Сумська опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм допис, в якому висловила весь біль та сум через таку втрату. Зірка пригадала, що разом зі своєю родиною вона збиралась привітати співачку з днем її народження, яке вона святкує сьогодні, 10 жовтня.

“Через два дні готувались родиною вітати Ніночку з днем народження…Не судилося.Полетіла наша пташечка рідна”, – зазначила Ольга Сумська й додала, що вона неймовірно вдячна за те, що мала можливість спілкуватись із Ніною Матвієнко та надихатись її творчістю.

Ольга Сумська розповіла про підготовку до дня народження Ніни Матвієнко
Ольга Сумська розповіла про підготовку до дня народження Ніни Матвієнко

У коментарях до нової публікації Ольги Сумської користувачі мережі висловили невимовний біль від втрати талановитої артистки. Крім того, шанувальники Ніни Матвієнко зазначили, що війна стала причиною її скорої смерті, адже такі чудові люди з відкритим і щирим серцем завжди пропускають всі трагічні події крізь себе.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.