Інна Білоконь відзначає 55-річчя: 50-річний Андрій Данилко привітав “маму” Сердючки незвичним букетом

На своїй сторінці в Інстаграмі Андрій Данилко, який днями відзначив 50-річний ювілей, привітав "маму" Вєрки Сердючки Інну Білоконь з 55-річчям. Фанів вразив букет знаменитості.

Гуморист Андрій Данилко привітав колегу й землячку Інну Білоконь із 55-річчям, підписавши світлину в Інстаграмі відразу від двох осіб:

“Happy Birthday, рідненька! Твої: Андрій Данилко & team VERKA SERDUCHKA!”

Андрій сам нещодавно відзначив 50-річчя. Тепер час ювілею настав для колежанки по сцені. З’ясувалося, що в реалі мама старша за доцю Вєрку Сердючку всього на 5 років. Але на сцені Інна вправно перевтілюється в стареньку жіночку. Хоча частенько запалює на концертах не як бабуся, а як вправна молодичка.

Невідомо, хто подарував ювілярці величезний букет, але якщо уважно придивитися, у ньому не лише квіти, але й визирають корки від пляшок та їстівні упаковки. Тож Інна отримала подарунок не лише для душі, але й смаковий.

Інна Білоконь з чоловіком Олегом

Поглянувши на світлину іменинниці, далеко не всі шанувальники Вєрки Сердючки відразу впізнали в симпатичній білявці з чарівною усмішкою “маму” співачки. Зазвичай на сцені актриса вбрана у хустку, низько насунуту на очі, окуляри й у безрозмірні кофту та спідницю. Тож виглядає зовсім по-іншому.

Інну Білоконь частіше бачать з Андрієм Данилком, аніж із благовірним

Багато хто бачить постійно світлини Інни та Андрій разом і вважає їх парою. Насправді це не так. У звичайному житті в Білоконь є чоловік Олег. Він, як і артистичний дует, родом із Полтави.

Познайомилися й одружилися вони ще замолоду. Глава родини розводить елітних собак, а донька подружжя Яна мешкає зараз у Польщі, де навчається у виші. Дівчина вже встигла вийти заміж і зробити батьків бабусею та дідусем. Тож виходить, що у Вєрки Сердючки є не лише мама Інна Адольфівна, але й тато Олег.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.