Горняк засумнівалась у своїй орієнтації після розлучення з Остапчуком: “Є дівчата, які мене надихають”

Відома українська блогерка Христина Горняк розповіла про власну орієнтацію після свого розлучення з телеведучим і шоуменом Володимиром Остапчуком

Христина Горняк, відома українська блогерка та колишня дружина шоумена й ведучого Володимира Остапчука, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де постійно ділиться найсвіжішими новинами зі свого життя. Знаменитість постійно розповідає фанатам про все, що відбувається у неї на особистому фронті, а також публікує нові фотографії та цікаві апдейти. Разом з тим, полюбляє відома блогерка і відповідати на запитання своїх фанатів у мережі.

На своїй власній Інстаграм-сторінці Христина Горняк відповіла на комплімент однієї зі своїх підписниць. Одна з користувачок мережі жартома написала, що, хоча вона і традиційної орієнтації, знаменита українська блогерка її надихає та приваблює своєю жіночою енергетикою. На такі чудові слова Христина Горняк не змогла не відповісти.

Христина Горняк у своєму блозі заговорила про власну орієнтацію після розлучення

Христина Горняк у своєму блозі заговорила про власну орієнтацію після розлученняЗнаменитість зазначила, що вона теж традиційної орієнтації, втім у її житті є чимало дівчат і жінок, які змушують її захоплюватись ними. Христина Горняк зізналась, що звертає увагу на представниць жіночої статі, втім, запевнила блогерка, ця увага не має ніякого романтичного підтексту. Так, блогерка зауважила, що стиль життя та дії її подруг і знайомих надихають її на власні звершення.

“Дякую, – відповіла Христина Горняк і додала, – я теж традиційної орієнтації, але є дівчатка, які мене надихають і стимулюють”.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк висловилась про свою орієнтацію
Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк висловилась про свою орієнтацію

Нагадаємо, що відома українська блогерка близько трьох років тому почала стосунки з іменитим ведучим. Зіркова пара мала яскравий роман із помпезними побаченнями, знаками уваги та красивими подарунками. Невдовзі після початку стосунків закохані побрались, але їм не судилось довго бути разом. Восени 2022 року Остапчук і Горняк оголосили про розлучення.

Популярне

Схожі статті

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.