Андрій Данилко показав ексклюзивні кадри будинку Інни Білоконь: в яких хоромах живе мама Вєрки Сердючки?

Відомий український артист Андрій Данилко несподівано з'явився у будинку своєї колеги Інни Білоконь. Знаменитість показав, як виглядає оселя його зіркової колеги

Андрій Данилко, відомий український артист і творець образу Вєрки Сердючки, став неймовірно популярним ще наприкінці минулого століття. Знаменитість досягнув слави не один – про нього дізнались разом із його незмінною напарницею, колегою та доброю подругою Інною Білоконь. Історія дружби зіркового дуету починалась зі звичайної співпраці, але в результаті вони стали чи не найближчими людьми одне для одного.

Саме тому Андрій Данилко та Інна Білоконь часто з’являються у компанії одне одного, і мова йде не лише про робочі поїздки та професійні зустрічі. Так, наприклад, нещодавно мама Вєрки Сердючки святкувала свій день народження, а знаменитий напарник артистки не зміг не привітати її із цим днем особисто. Данилко навідався у гості до подруги та подарував їй цікавий букет. Світлинами артист поділився на своїй Інстаграм-сторінці.

Так, знаменитість показав, як виглядає будинок, в якому живе Інна Білоконь. Хоча на фотографії важко розгледіти деталі, чудово видно, що знаменитість мешкає у красивому та мальовничому районі столиці. Крім того, можна побачити що фасад оселі Інни Білоконь виконано у красивому стилі, з червоної цегли. На світлині також можна побачити доглянутий сад на подвір’ї знаменитості.

Андрій Данилко показав світлину з будинку своєї колеги Інни Білоконь
Андрій Данилко показав світлину з будинку своєї колеги Інни Білоконь

Варто зазначити, що на опублікованій фотографії відома українська артистка виглядає дуже щасливою. Інна Білоконь усміхається та буквально сяє – схоже, що день народження зірки минув просто чудово, адже вона залишилась задоволеною.

В описі до своєї нової публікації Андрій Данилко привітав “рідненьку” Інну Білоконь і жартома зазначив, що вітали її одразу дві людини – безпосередньо він і Вєрка Сердючка.

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.