Звідки в сина Ілони Гвоздьової таке дивне ім’я – Домінік: матуся розкрила таємницю 3-річного малюка

Хореографиня Ілона Гвоздьова до 3-річчя синочка Домініка зробила відеопідбірку, що складається з фото та відеофрагментів, за якими можна відстежити етапи народження й підростання нащадка.

Тут можна побачити вчорашнього іменинника з мамою, татом, старшою сестричкою, бабусею, дідусем і всією родиною гуртом. Мама малюка відзначила, що, на жаль, два з трьох років Домініка минуло у війні, але висловила сподівання:

“Усе обов’язково буде добре, і ти виростеш могутнім українцем з незламною волею та великим добрим і хоробрим серцем! Ти мій промінь надії, щастя й віри!”

Іменинник з мамою і татом

Ілона з чоловіком дали хлопчику таке рідкісне ім’я, оскільки зачали нащадка, перебуваючи на відпочинку в Домініканській республіці. Тож вирішили назвати синочка Домініком, оскільки “Домінус” у перекладі з латини означає Бог. Ілона побажала маленькому імениннику:

“Дай Боже, тобі божого благословення і мудрості!”

Гвоздьова поділилася з підписниками щастям бачити усміхнені очі синочка, вранці цілувати, а ввечері обіймати маля. Заради цього щаслива мама готова “рухати гори й крутити планету”.

На диво, цей допис обійшовся без хейту. Всі коментатори приєдналися до побажань Ілони й додали власні теплі слова на адресу маленького іменинника. Але так було не завжди. Коли танцівниця вивезла Домініка від гріха подалі з Києва до батьків, а доньку Рію залишила в столиці, її фани дуже негативно поставилися до подібної ідеї.

Валерія з молодшим братом Домініком

Довго лаяли, що рятуючи від бомбардувань сина, наражає на небезпеку доньку. Деякі називали Ілону поганою мамою, що сама не виховує синочка, а віддала бабусі й дідусю. Переможниця “Танців із зірками” ледве встигала відбиватися від подібних нападок, пояснюючи, що вчинила правильно.