Слідом за Надією Дорофєєвою: Володимир Дантес та Даша Кацуріна показали світлини з київського РАЦСу

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Дантес показався у РАЦСі зі своєю дівчиною Дашею Кацуріною. Зіркова пара перейшла на новий рівень стосунків

Володимир Дантес, відомий український шоумен, гуморист, блогер і ведучий, минулого року розлучився зі своєю першою дружиною. Знаменитість не став довго пояснювати причини такого рішення, адже вони з Надією Дорофєєвою вирішили залишити особисті подробиці виключно для себе. Втім, коли ексдружина артиста почала зустрічатись із його найкращим у минулому другом, Дантес висловився про ситуацію.

Тоді шоумен зазначив, що бажає щастя новоспеченій парі і дійсно бажає, аби у них все склалось. Чоловік жартом додав, що у такому разі він “придивиться” до ексдружини свого колишнього друга, до Даші Кацуріної. Врешті, жарти стали реальністю, і пара почала зустрічатись. Тепер стало відомо, що закохані навідались до одного зі столичних відділень РАЦСу. Втім, Даша Кацуріна та Володимир Дантес прийшли туди не заради весілля.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна раптово показались у столичному РАЦСі
Дантес і Кацуріна знялись у соціальному ролику про ЛГБТ
Кадри зі стрічки про ЛГБТ-спільноту

Як виявилось, знаменита пара вирішила взяти участь у зніманні соціальної стрічки “Шлюбна (не)рівність в Україні”, мета якої – привернути увагу всієї української спільноти на проблему відсутності відповідних прав у представників ЛГБТ-ком’юніті. Так, Дантес і Кацуріна зіграли у стрічці пару, яку вирішила одружитись. Щоправда, події відбувались у паралельному всесвіті, де все навпаки – гетеро пари повинні ховатись від засудження соціуму. Режисер стрічки Юрій Двіжон зобразив у першій частині ситуацію, яку кожного дня на собі відчувають представники ЛГБТ-спільноти – засудження та неможливість бути разом на офіційному рівні.

Попри те, що наразі зіркова пара все ще перебуває у неофіційних стосунках без “штампу в паспорті”, взаємини закоханих і дійсно перейшли на новий рівень. Такий висновок можна зробити, прослідкувавши за дописами та світлинами в особистих блогах Даші Кацуріної та Володимира Дантеса. Річ у тім, що останнім часом зіркова пара ніби стала ще ближчою одне до одного. Можливо, шанувальникам варто очікувати, що і Володимир Дантес скоро наважиться зробити своїй дівчині пропозицію.