Костянтин Грубич розкрив приголомшливі подробиці дитинства Ніни Матвієнко: “Про це вона згадувала з болем”

Відомий український ведучий Костянтин Грубич поділився спогадами про зустріч із легендою української естради Ніною Матвієнко, яка нещодавно відійшла у вічність

8 жовтня цього року всю Україну сколихнула новина про те, що не стало Ніни Митрофанівни Матвієнко, знаменитої української артистки, яка стала буквально уособленням душі народу. 11 жовтня у Києві відбулась церемонія прощання із зіркою вітчизняної естради. Хоча Матвієнко вже немає з її шанувальниками, рідними та друзями, ніхто й ніколи не забуде про те, якою людиною вона була.

Своїми спогадами про зустріч і спілкування з легендою української творчості поділився і відомий ведучий Костянтин Грубич. Знаменитість пригадав, як він, Ніна Матвієнко та знімальна команда побували на маленькій батьківщині зірки, у Житомирській області, де вона народилась та виросла. Грубич пригадав, що тоді артистка поділилась деталями свого непростого дитинства.

Колега та товариш Ніни Матвієнко Костянтин Грубич пригадав її дитинство

Ведучий розповів, що у батьків Ніни Митрофанівни всього було 11 дітей, а хатинка, в якій родина мешкала, була маленькою. Крім того, пригадує Костянтин Грубич, у мами й батька Матвієнко не було багато коштів, щоб задовольнити потреби всіх дітей. Саме тому дитинство та юність майбутньої легенди української сцени було незаможним і навіть складним.

Знаменитий ведучий розповів, що до рідної хати Ніни Матвієнко знімальна група вирушила у рамках проєкту “Смачна країна”. Там оператори й ведучі побачили невеликий будиночок, який стоїть на самому краю села. Втім, саме в такому невеликому приміщенні і народилась зірка української естради.

“У цьому помешканні виросли 11 дітей, Ніна була п’ятою. Дитинство в неї було непросте – якийсь час жила в інтернаті. Про це вона згадувала з болем”, – пригадує Костянтин Грубич.

Костянтин Грубич розповів про дитинство Ніни Матвієнко, яке минуло важко

Разом з тим, пригадує Костянтин Грубич, ніякі життєві обставини й випробування не змогли забрати у Ніни Митрофанівни вічного позитиву та жаги до життя. Зіркові колеги, друзі та рідні згадують про Матвієнко, як про завжди усміхнену людину, яка здатна вилікувати своїми ніжними словами найглибші душевні рани.