Віталій Козловський пропісочив Ігоря Кондратюка: показав істинне обличчя свого колишнього продюсера

Не вщухають пристрасті навколо стосунків Віталія Козловського та його колишнього продюсера Ігоря Кондратюка. Для того, щоб ця тема не обростала всілякими інсинуаціями, співак вирішив дещо пояснити.

Що ж не так, на думку Віталія та як на це відреагував Ігор?

Військовослужбовець та співак Віталій Козловський вирішив покласти край домислам та вигадкам навколо їхнього з Кондратюком конфлікту та роз’яснив, що в результаті того, що він “на концертах заспівав свої пісні, емоційно піддавшись закликам багатотисячної публіки, яка цих пісень чекала”, він порушив авторські права, які належали Кондратюку. Віталій стверджує, що до того він не вважав це порушенням, а документи, які він “тотально підписував”, не заглиблюючись у їхню суть, є не більше, ніж звичайна формальність. Але, як кажуть юристи, не знання законів, не звільняє від відповідальності. Як результат, Козловський вже сплатив за судовими позовами 1 мільйон гривень, а має сплатити ще 2.

Треба сказати, що співак розуміє, що даремно сподівався на порозуміння з колишнім продюсером, даремно свого часу повірив словам Кондратюка про те, що справа Козловського — співати, а документи це просто формальність.

“Підписуй, а по-людськи ми завжди домовимось”,- як стверджує Віталій, запевняв його продюсер.

Не домовились…Тепер половину зарплатні Козловського-військового стягують на користь Кондратюка та у держбюджет. Віталій підкреслив, що не потребує жалості до себе, а просто привертає увагу до таких, як він: ті, хто зараз боронить країну, повинні бути тимчасово звільнені на час служби від виплати боргу.

Відповідь

Пан Кондратюк не забарився з відповіддю. Як і раніше, коли в одному з інтерв’ю він казав, що тільки вибуття одного з них з цього світу, припинить борг, так і зараз, назвавши Козловського “неуком” та “рецидивістом з порушення авторських прав”, не йде на вирішення конфлікту, а лише настоює на відповіді, чому співак не сплачував борг раніше. До речі, пізніше продюсером цей допис з інстаграм був видалено.

Ігор Кондратюк відповів Віталію Козловському
Ігор Кондратюк відповів Віталію Козловському

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.