Тіна Кароль розсекретила, як їй вдалося записати пісню з американською легендою: “Познайомив друг”

Оскароносна американська композиторка Даян Воррен за свою кар'єру написала пісні для Вітні Г'юстон, Селін Діон, Тіни Тернер, Шер, Леді Гаги, та інших світових зірок.

Такої ж честі вшанувалася одна з наших найвідоміших зіркових співачок Тіна Кароль. Що ж сталося та чому зірка такого масштабу як Воррен, звернула увагу на українську співачку, хто посприяв цій співпраці?

Спочатку треба сказати, що плодом співпраці Кароль та Воррен став англо-український трек  “One Nation Under Love – Одне серцебиття”, який був створений цього року спеціально до Дня Незалежності України. Виконання композиції транслювали у вигляді телемосту: Тіна співала на фоні монумента “Україна-мати”, а Даян — американської статуї Свободи.

Потім Тіна в одному з інтерв’ю зізнавалась, що подавала цю композицію на “Ґреммі” у різних номінаціях.

Нещодавно стало відомо, хто підказав легендарній Воррен створити сингл разом з Кароль. З’ясувалося, що в жінок є спільний знайомий Джош Едмонд.

Тіна Кароль
Тіна Кароль та Даян Воррен

Він повідомив композиторці, що Тіна Кароль хотіла б попрацювати разом з нею над піснею, яка б поєднала у собі любов, мир, націю.

“Коли я почула її музику, я вирішала, що вона чудова й що ми повинні зробити щось разом: її голос, пристрасть, відданість музиці — все це мене мотивувало”,- зізналась Даян.

Композиторка сказала, що написала цю пісню про країну, якій вона симпатизує і яка змушена боротися за свою свободу.

Втім, ця композиція не була сприйняти українцями однозначно. Річ у тім, що в англомовній версії портал “Музвар” запідозрив, що строки “ми не вороги”, “ми не такі вже й різні”, “перетнемо цю велику прірву” у сучасних обставинах можуть бути сприйняті двояко. Як відомо, Тіна на такі звинувачення відреагувала тим, що заблокувала “Музвар” у своєму інстаграмі, а Даян Воррен в одному з інтерв’ю пояснила, що мала на увазі, що любов та мир повинні бути в середині кожного з нас.

Популярне

Схожі статті

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!