Тіна Кароль кардинально змінила імідж і тепер руда: модна стрижка доповнила новий образ поп-діви (ФОТО)

Час від часу Тіна Кароль радує підписників Інстаграму свіжими світлинами. Останнім часом фани помітили, що волосся співачки з яскравого блонду перетворилося на руде.

Тіна Кароль майже нічого не приховує від шанувальників, окрім наявності коханого чоловіка. Вона частенько викладає в Інстаграм-профіль світлини з сином, з власного городу, з виступів на сцені чи з-за лаштунків.

От і цього разу вирішила поділитися з прихильниками процесом створення пісні, зробивши світлину просто під час роботи в студії звукозапису. Тіна поділилася думками з цього приводу:

“Коли я створюю світи – а це поняття я використовую для слова “ПІСНЯ”, то в процесі завжди є дві речі: саможертва та самовіддача”.

Далі зірка почала розповідати, що, створюючи нову композицію, змушена йти на чималі жертви – ізолюватися від усього світу й недосипати ночами. До творчого процесу доводиться підключати чесність, вразливість, відвертість.

Чи перейнялися фани відвертістю знаменитості, невідомо. Але кожен у світлині побачив щось своє. Одним припав до вподоби ретростиль знімання на тлі різноманітних апаратів. Інші вбачили у робочих моментах Тіни “домашній” стиль. Знавці багаторічної творчості пригадали, що трек Radio baby було знято саме на такому ж чи дуже подібному тлі.

Раніше волосся Тіни Кароль було значно світлішим, аніж зараз

Ще деякі звернули увагу на зміну зовнішності. Річ у тім, що Кароль останнім часом показується на люди не з білявим волоссям, а з рудим. Певно, подібна зміна іміджу припала до вподоби шанувальникам, оскільки вони засипали зірку купою компліментів, серед яких можна побачити: “мила”, “гарна”, “справжня”, “підкорила серденько”.

Творчі прихильники дуже добре зрозуміли Тіну, відзначивши, що створення пісень є “особливим процесом”:

“Це про дотик до кожного з нас, хто потім буде слухати цю пісню та співати в щасливі/складні часи”.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.