Мурахи по шкірі: Оксана Муха, Алла Мазур та інші зірки, яким довелося зробити коротку стрижку через рак

Знаменитості, хоч і часто здаються нам недосяжними, та вони являються звичайними людьми. Хвороби їх переслідують не рідше, ніж пересічних громадян. В тому числі і онкологія.

Рак недарма називають чумою 21 століття. Хворобу діагностують все частіше, а врятуватися від неї часом не можуть навіть багаті та знамениті. І поки лікарі шукають універсальні ліки від онкології, зірки, які одного разу зіткнулися з жахливим діагнозом, закликають шанувальників не ігнорувати симптоми та вчасно проходити обстеження.

Серед українських знаменитостей не мало тих, хто стикнувся з цією непростою хворобою. Комусь вдалося побороти рак, а хтось пішов з життя після недовгої боротьби з онкологією.

Алла Мазур

Алла Мазур коротко підстриглася
Зірки, яким довелося зробити коротку стрижку через рак: Алла Мазур

Найвідоміша ведуча ТСН Алла Мазур зараз знаходиться у ремісії. У 2019 році у телезірки діагностували рак молочної залози. Алла Григорівна пройшла складний шлях, але змогла побороти цю складну хворобу. Варто відзначити, що Мазур продовжувала працювати під час лікування і виходила в телеефіри. Ніхто і не здогадувався про стан ведучої новин, адже вона ховала наслідки хіміотерапії за перукою. Та після того, як Алла Мазур почула новини про своє виздоровлення, вона вирішила розповісти свою історію глядачу. Тоді вперше телеведуча з’явилася в телеефірі без перуки, з короткою зачіскою.

Оксана Муха

Зірки, яким довелося зробити коротку стрижку через рак: Оксана Муха

Переможниця “Голосу країни” Оксана Муха довгий час ховала волосся за хустиною. Співачка не приховувала той факт, що веде боротьбу з онкологією. У вересні минулого року Оксана поділилася з прихильниками гарною новиною: вона вийшла у ремісію. Та радість була недовгою, вже через декілька місяців співачка розповіла, що у неї виявили метастази і її боротьба за життя продовжується.

Руслана Писанка

Руслана Писанка умерла от рака
Зірки, яким довелося зробити коротку стрижку через рак: Руслана Писанка

Легендарна акторка Руслана Писанка неочікувано пішла з життя у липні 2022 року. Причиною стала онкологія. Про свою хворобу Руслана дізналася після початку повномасштабної війни в Україні. Тоді акторка виїхала до Німеччини, де їй поставили діагноз. Хвороба була у запущеному стані і вже за декілька місяців вона забрала з життя Писанку. Цікаво, що акторка до останнього не говорила на публіку про свою хворобу. За 2 місяці до власної смерті вона виходила в телеефір по відеозвязку, де була жвавою та усміхненою. Пізніше чоловік Писанки зізнався, що тоді вона знаходилася у лікарні, а для телеефіру вона одягнула перуку.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.