Ексчоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу розійшовся з молодою дружиною через 4 місяці після весілля: докази

Молода дружина Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус видалила сімейний статус з соціальних мереж, а також всі спільні фото з турецьким бізнесменом.

Український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу і його молода дружина Лілія Реус спантеличили публіку своєю поведінкою. Закохані зіграли весілля всього 4 місяці назад, а зараз, схоже, вони розходяться.

Причиною таких чуток стало те, що Лілія Реус “почистила” свій Інстаграм-блог. Дівчина прибрала з шапки профілю інформацію про те, що вона дружина Мурата. Крім того, Лілія змінила ім’я свого профіля, прибравши прізвище Налчаджиоглу. Найцікавіше, що новоспечена дружина Мурата видалила всі їхні спільні фотографії, в тому числі і з весілля.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус зіграли весілля на початку цього літа
Ексчоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу розійшовся з молодою дружиною через 4 місяці після весілля

Судячи з Інстаграм-блогу Мурата, наразі він знаходиться на своїй Батьківщині – у Туреччині. А ось Лілія наразі в Києві. Очевидно, що зараз подружжя живуть окремо.

Щодо самого Мурата, він також видалив спільні фото зі своєю дружиною зі свого Інстаграм-блогу, втім весільні знімки він залишив.

Ексчоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу розійшовся з молодою дружиною через 4 місяці після весілля

Що стало причиною розбрату між подружжям наразі не відомо. Та варто відзначити, що Мурат Налчаджиоглу має сумнівну репутацію. Так, зі своєю колишньою дружиною Ані Лорак чоловік розлучився після 10 років шлюбу. Причиною стало те, що Мурат регулярно зраджував своїй зірковій дружині. Лорак довго терпіла походеньки свого чоловіка, та коли факт зради Мурата зафільмували на камеру і виклали у Мережу, Лорак вирішила розлучатися.

Мурат Налчаджиоглу очевидно легко переніс розлучення з Ані Лорак, адже одразу почав з’являтися на публіці з молодими красунями. Вже через рік після розлучення з Лорак, Мурат представив публіці свою нову дівчину, ту саму Лілію Реус, яка згодом стала його дружиною. Лілія молодша від Мурата на 19 років і являється звичайною візажисткою. У 2021 році бізнесмен зробив пропозицію руки та серця своїй молодій коханій і вона погодилася. Влітку 2023 року Мурат і Лілія зіграли розкішне весілля в одному із заміських ресторанних комплексів Києва.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.