36-річний Євген Клопотенко більше не холостяк: шеф-кухаря помітили біля рацсу з дівчиною в білій сукні

Затятий холостяк Євген Клопотенко ошелешив прихильників світлинами з рацсу. Фани жваво взялися вітати шеф-кухаря з видатною подією. Натомість усе виявилося не так однозначно.

Євген Клопотенко в Інстаграмі виклав світлини з-під будівлі київського рацсу. Сам ресторатор убраний у світло-сірий костюм, рожеву футболку та кросівки. А його під руку тримає дівчина у білій сукні з фатою та весільним букетиком у руках. Підпис під світлинами шеф-кухар залишив незрозумілий:

“Щастя любить тишу і коли про нього мовчать”.

Всі подробиці події Клопотенко пообіцяв відкрити згодом. Звісно, підписники акаунту Євгена взялися дружно вітати знаменитість із весіллям. Серед позитивних коментаторів помічені навіть Jerry Heil та Злата Огнєвіч.

Невже Євген Клопотенко одружився?

І ні в кого не виникло жодних сумнівів із приводу дивного вбрання нареченого та рудої шуби, накинутої на плечі незнайомки. Навіть присутність на одній зі світлин Василя Байдака практично нікого не навела на роздуми.

Зазвичай комік робить кумедні відеоролики, а зароблені на цій справі гроші перераховує ЗСУ. До процесу залучає зірок. На відео Байдака встигли засвітитися Дантес, Антон Тимошенко, Слава Кедр, Олег Свищ. Мету гуморист поставив амбітну – зібрати 5 млн грн на безпілотники.

Можливо, це весілля – звичайний розіграш?

Тож не виключено, що Євген Клопотенко з дівчиною стали частиною саме цього перформансу. Тим паче, що зовсім нещодавно кухар заявляв, що не здатен провести з однією партнеркою все життя. Він назвав це “кінцем світу”. Бачитися з коханою Євген згоден хіба що зрідка, не кожен день. І не виключає побачень утрьох, вважаючи це нормальними речами.

Тим часом Євген не став зупинятися на досягнутому і виклав в Інсту світлину начебто після першої шлюбної ночі, де він закутаний у простирадло.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.