Христина Соловій покинула продюсера Вакарчука: чи чекати скандалу на кшталт як у Кондратюка з Козловським

Христина Соловій на своїй сторінці у Фейсбуці звернулася до Святослава Вакарчука зі щемкими словами прощання. Віднині співачка буде займатися власною кар'єрою без продюсера.

Період співпраці зі Святославом Вакарчуком для Христини Соловій розтягнувся на довгі 10 років. Саме завдяки продюсеру вона з нікому невідомої дівчини з Лемківщини, що прийшла на шоу “Голос країни”, стала популярною артисткою на теренах України. Христина це чудово усвідомлює, тому щиро подякувала Вакарчуку за турботу:

“Дякую за цінні поради й неоціненний досвід. Дякую за віру й підтримку на моєму карколомному старті. Дякую за прийняття і розуміння мого юнацького максималізму у 2013 році”.

З допису стає зрозумілим, що завдяки допомозі Святослава Соловій вдалося записати альбом лемківських пісень. Саме він порадив їй не користатися псевдонімом, а співати під власним ім’ям.

Христина Соловій та Святослав Вакарчук припинили співпрацю

Багато хто з артистів-початківців мріє бути поряд із Вакарчуком, бачити, як він працює і переймати цінний досвід. Христині поталанило більше за інших. За ці 10 років вони з продюсером так і не спромоглися перейти на “ти”. Тепер уже самостійна артистка запропонувала врешті це зробити.

Після численних скандалів і претензій продюсерів до своїх колишніх підопічних дуже дивно бачити ось таке тепле прощання після десятиліття сумісної роботи. Вочевидь добіг до кінця контракт між виконавицею та продюсером й продовжувати його більше не стали за обопільною згодою.

Христина Соловій та Святослав Вакарчук припинили співпрацю

Всі ми чудово знаємо, що Ігор Кондратюк уже багато років поспіль свариться й судиться з Віталієм Козловським, виставивши йому мільйонні рахунки. Тепер, коли співак пішов боронити країну на передову, з його солдатської зарплатні половину відраховують колишньому музичному керівнику.

Багато кого обурила подібна обставина і здалося це неетичним, але сам Кондратюк нічого поганого в цьому не вбачає, відбираючи гроші в захисника. Тож дуже дивно читати про розставання Соловій з Вакарчуком без будь-яких скандалів та взаємних звинувачень.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.