Потап і Настя Каменських повертаються до Барселони: життя в Україні виявилось не для зіркової пари

Відомий український музикант Олексій Потапенко вирушив до Іспанії разом зі своєю дружиною Настею Каменських. Зіркову пару заскочили на рейсі за кордоном

Олексій Потапенко, відомий український музикант, та його дружина Настя Каменських зустріли початок повномасштабного вторгнення російських військ до рідної країни за кордоном. Зіркова пара на той момент перебувала в Іспанії та лише через пів року вирішила повернутись додому. Втім, нещодавно знаменитостей помітили на рейсі, який прямує до Барселони. Подружжя не повідомляло причини відльоту.

Потап і Настя летять в Іспанію

Зірковий блогер Богдан Беспалов у своєму Телеграм-каналі розмістив світлини зіркової пари, на яких вони з речами збираються на літак в аеропорту, що знаходиться у Варшаві. За повідомленням Беспалова, відповідні кадри йому надіслала його підписниця, яка зустріла відомих українських артистів в аеропорту імені Фредеріка Шопена.

Потапа і Настю Каменських заскочили на рейсі, який прямує до Іспанії
Потапа і Настю Каменських заскочили на рейсі, який прямує до Іспанії

Користувачка мережі також повідомила зірковому блогеру, що літаком, на якому вона й зустріла Олексія Потапенка та його дружину Настю Каменських, вона прямувала до Іспанії, Барселони.

Варто зазначити, що, хоч офіційних коментарів ні від Насті Каменських, ні від Олексія Потапенка не було, знаменитий український артист після запитань щодо того, куди він і його дружина вирушили, спробував усе пояснити. Невдовзі після відльоту за кордон знаменитість розмістив на особистій сторінці в соціальній мережі допис, в якому загадково зазначив – “і я пливу між концертами, але обов’язково додому. Кілька днів у подорожі – і післязавтра рідні обличчя”. Більше зіркова пара не коментувала свого несподіваного від’їзду.

Потап після хейту через несподіваний відліт спробував пояснити, куди вирушив
Потап після хейту через несподіваний відліт спробував пояснити, куди вирушив

Разом із тим, невідомо, як саме відомий артист покинув територію України у час дії воєнного стану. Річ у тім, що напередодні відльоту ні Потап, ні його дружина не публікували на жодній зі своїх офіційних сторінок інформацію про майбутні концерти за кордоном. Крім того, до того, як у мережі оприлюднили їхні кадри в літаку, зірки не ділились намірами виїхати з України.

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.