Леся Нікітюк святкує 36-річчя: що стоїть за шаленим успіхом телезірки і чому вона самотня та не має дітей

19 жовтня відома українська телеведуча Леся Нікітюк святкує свій 36-й день народження. Як звичайна дівчина з Хмельницького змогла підкорити столицю і стати зіркою телебачення – далі у матеріалі.

Сьогодні Леся Нікітюк – успішна і відома телеведуча. Вона стала ведучою №1 на Новому каналі і може похвалитися цілою армією прихильників і шанувальників. До прикладу, в Інстаграм-блозі Лесі за нею спостерігають 4 мільйони фоловерів.

Та шлях до популярності у Лесі був не простий. Вона – звичайна дівчина з провінції, без багатих батьків та без впливових осіб у своєму оточенні. Пробивалася на телебачення дівчина лише за допомогою свого таланту та наполегливості.

Як виглядала Леся Нікітюк в шкільні роки
Як виглядала Леся Нікітюк в юності

Стати телезіркою Леся Нікітюк мріяла ще з дитинства. То ж в один момент вона вирішила витрати свої останні кошти на новий одяг і поїхати підкорювати столицю. Київ зустрів Лесю не дуже гостинно. В одному з інтерв’ю Нікітюк розповіла, як колись жила в дуже поганому районі столиці, де могла дозволити собі лише орендувати кімнату.

Свою кар’єру на телебаченні Нікітюк почала з роботи на телеканалі 1+1. Туди дівчина влаштувалася адміністраторкою проєкту “Голос країни”. Це зовсім не творча робота, Леся пригадує, як була “на побігеньках” в українських зірок і виконувала функції принеси-подай.

Леся Нікітюк одягається на базарі
Леся Нікітюк святкує 36-річчя

Та все змінилося, коли у 2012 році Нікітюк вирішила взяти участь у проєкті “Розсміши коміка”. Леся стала учасницею шоу і своїм гумором змогла підкорити не лише судей шоу, але й публіку. Вона підкупила глядачів своєю простотою, харизмою і акторським талантом.

Згодом Нікітюк пройшла кастинг на ведучу популярного тревел-шоу “Орел і решка”, з чого і почалася її кар’єра.

Та весь цей успіх має і зворотню сторону. Так, зараз Леся Нікітюк має все: гроші, успіх і славу. Та от щасливою в особистому житті вона так і не стала. У свої 36 років телеведуча досі не одружена і не має дітей. Леся зізнається, мало чоловіків згодні на серйозні стосунки з медійною особистістю. Крім того, вона має досить складний характер і є самодостатньою особистістю, з чим деякі чоловіки також не можуть змиритися.

Популярне

Схожі статті

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.

Смачно – не означає дорого: показую, як роблю розкішні млинці з потрійним наповненням – сир, мак і вишня

Рекомендуємо спробувати ідеальні млинці з потрійною начинкою: вишнею, сиром і маком. Такий десерт виходить неймовірно смачним та дуже красивим.