Ольга Сумська показала романтичний вечір з Віталієм Борисюком у Полтаві: “Приїхав мій зайчик”

Ольга Сумська та Віталій Борисюк разом вже майже 30 років. Та зіркове подружжя навіть зараз працюють над своїми відносинами і роблять все, щоб підтримувати вогник у стосунках.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк в цьому році відсвяткували 27-му річницю весілля. Їх називають однією з найміцніших пар в українському шоу-бізнесі, а прихильники вражені тим, як подружжя зуміло пронести своє кохання крізь роки. Та сама Сумська зізнається, за роки подружнього життя у них було різне. Був час, коли Ольга і Віталій навіть були на межі розлучення. Та закохані змогли пройти всі кризи у подружньому житті і зберегти сім’ю.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська показала романтичний вечір з Віталієм Борисюком у Полтаві

Зараз Віталій і Ольга намагаються підтримувати вогник у своїх стосунках і не перетворювати свої відносини у буденність. Так, подружжя час від часу ходять на побачення, їздять разом на відпочинок і цікаво проводять час.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Ольга Сумська показала романтичний вечір з Борисюком. Так, зараз акторка знаходиться на гастролях у Полтаві. Віталій Борисюк приїхав до дружини, щоб провести з нею час, а також виступити з нею на одній сцені.

Ольга Сумська показала романтичний вечір з Віталієм Борисюком у Полтаві
Ольга Сумська показала романтичний вечір з Віталієм Борисюком у Полтаві

Приїхав мій зайчик. І сьогодні ми разом на сцені легендарного театру ім. Гоголя. Сонечко, це щастя

, – ніжно звернулася до Борисюка Ольга.

Пізніше акторка показала романтичний вечір з чоловіком після вистави. Так, подружжя пішли у ресторан, де показалися з келихом вина.

Ольга Сумська показала романтичний вечір з Віталієм Борисюком у Полтаві
Ольга Сумська показала романтичний вечір з Віталієм Борисюком у Полтаві

Моє рідненьке сонечко, за нашу зустріч.. Ось така романтика у нас

, – каже у відео Сумська.

Нагадаємо, Віталій Борисюк – не перший чоловік Ольги Сумської. В юності вона вийшла заміж за актора Євгена Паперного, який був значно старший за нею. В цьому шлюбі Сумська народила доньку Антоніну. Ні маленька дитина, ні чоловік не стали завадою для роману Сумської з Борисюком. Ольга почала зраджувати Паперному з молодим актором, з яким вони тоді працювали в одному театрі. В один момент правда вийшла назовні. Паперний застукав свою молоду дружину з коханцем. Після розлучення з першим чоловіком Ольга Сумська одразу почала жити з Борисюком і їхнє кохання з роками тільки міцнішає.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.