Була з ним півжиття, а про неї забули: як змінилася колишня дружина Святослава Вакарчука Ляля Фонарьова

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова були разом 20 років. Їхнє розлучення стало справжньою несподіванкою для публіки, адже вони до останнього приховували проблеми у стосунках.

Історія кохання Святослава Вакарчука і Лялі Фонарьової бере початок з того часу, коли створився гурт “Океан Ельзи”. Ляля старша за Святослава на 2 роки. Коли вони познайомились, вона жила і працювала в Британії, де закінчила Лондонську школу стилістів.

Роман Вакарчука і Фонарьової швидко закрутився. Ляля стала працювати над іміджем гурту “Океан Ельзи”. Створювала образи для учасників гурту і була їхнім фотографом. Пізніше, коли гурт набрав популярності, Фонарьова стала арт-директором “Океану Ельзи”.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова на початку стосунків
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова на початку стосунків

Вони були разом скрізь: вдома, на концертах, репетиціях. Їх пов’язувало не лише кохання, а й робота та спільні інтереси. Вакарчук присвятив Лялі дуже багато пісень, в яких зізнавався їй в коханні, а кліпі на пісню “Холодно” Ляля навіть знялася у якості головної героїні.

Варто відзначити, що Вакарчук і Фонарьова аж 15 років жили в цивільному шлюбі і лише у 2015-му вони офіційно побралися. Закохані не влаштовували гучне весілля, просто розписалися.

Весілля Вакарчука і Лялі Фонарьової
Весілля Вакарчука і Лялі Фонарьової

Спільних дітей у подружжя не має. Та у Лялі є донька від першого шлюбу Діана, яку Святослав виростив, як рідну. Навіть зараз артист має дуже теплі стосунки зі своєю падчеркою.

Про розлучення Вакарчука і Фонарьової стало відомо у 2021 році. Про це повідомив сам артист, додавши, що не буде розкривати причини розлучення. Святослав підкреслив, що Ляля була і залишається для нього близькою людиною.

Хоч про розлучення стало відомо у 2021 році, розбрат у сім’ї у них стався раніше. Адже на момент оголошення розлучення Вакарчук вже мав дитину від іншої жінки, яка згодом стала його другою дружиною і у 2022 році народила йому ще одну дитину.

Ляля Фонарьова відмовилася коментувати розлучення зі Святославом Вакарчуком. Більше того, жінка з того часу не з’являється на світських заходах і навіть не веде соціальні мережі.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Очевидно, що тепер Ляля не має жодного відношення до “Океану Ельзи”, хоча все своє життя займалася іміджем гурту.

Популярне

Схожі статті

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!