Актори “Дизель-шоу” пригадали Марину Поплавську в 5-ту річницю роковин: “Спасибі, що була з нами”

Рівно 5 років тому, 20 жовтня 2018 року, не стало учасниці "Дизель-шоу" Марини Поплавської. Актриса пішла з життя унаслідок дорожньої пригоди, яка сталася через водія, що заснув за кермом.

Повертатися з гастролей актори з “Дизель-шоу” планували вранці, переночувавши у Львові. Якби так зробили, напевно, нічого й не сталося – всі б дісталися до столиці живими та неушкодженими.

Марина Поплавська та Єгор Крутоголов

Натомість Єгор Крутоголов розіслав усім СМСки, що поїдуть проти ночі. Отже, стартанули о 17:30. Дорогою водій задрімав. О 5:55 поблизу села Миле автобус, в якому перебували артисти, врізався у вантажівку.

Всі відбулися переляком, четверо з команди отримали незначні ушкодження. Одна Марина, яка знаходилася в кріслі поруч із водієм, загинула ще до приїзду швидкої.

Марина Поплавська та Євген Сморигін

В гумористки не було власної родини й дітей. Вона мешкала з сестрою та племінниками. Напевно, провидіння так розпорядилося, позбавивши життя саме цю жінку, й залишивши його чоловікам-годувальникам своїх родин.

Найближча родичка Марини висувала чимало претензій до “Дизель-Студіо”, вимагаючи розрахуватися за відіграні сестрою концерти та знімання у серіалі “На трьох”.

Марина Поплавська з колегами

Хай там як, нам залишається сьогодні лише пом’янути зірку та передивитися старі записи виступів і світлини, на яких Марина заряджає всіх неймовірним позитивом і веселістю. Ось Поплавська тамадує на рожевому весіллі художнього керівника Єгора Крутоголова, який колись присвятив артистці такі слова:

“Спасибі, що була з нами, рідна душа. Упевнений, що в наступних життях в будь-якому випадку знайдемося і почудимо, як в минулі часи”.

А тут Марина перебуває у найнесподіваніших образах поряд із колегою Євгеном Сморигіним. Врешті Женя сфотографувався з жіночою частиною колективу.