Мітка Ані Лорак: чому екс-чоловік поп-діви Мурат не може знайти половинку і вкотре розлучається

Життям відомих людей широкий загал не втомлюється цікавитись. Особливо, коли публічні люди самі залюбки привертають до себе увагу й хіба що не кожного дня інформують про свої справи.

Завдяки шлюбу з екс-чоловіком відомої зрадниці Ані Лорак турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу візажистка Лілія стала доволі популярною в країні. Люди почали цікавитися нею після їхнього гучного весілля, яке пара зіграла 4 місяці тому у Конча-Заспі. Вона чи не щодня викладала  світлини, з яких можна було дізнатися про їхнє з Муратом спільне життя. Та останнім часом Лілія на фото позує на самоті, а днями й зовсім ошелешила прихильників тим, що видалила зі своєї сторінки в інстаграмі спільні фото з чоловіком, навіть весільні. Ще більше схвилював користувачів той факт, що жінка прибрала інформацію зі свого профілю про те, що вона є дружиною Налчаджиоглу та ще й відписалась від нього у фотоблозі. Невже після гучного весілля та щасливого медового місяця, про який так багато розповідала наречена, після 3 років стосунків, які передували цьому весіллю, пара розпалась?

“Милі посваряться — ще краще помиряться”

Звісно, так це чи ні, покаже час. Але всі, хто слідкує за життям Мурата після того, як він пішов від Лорак, почали загадуватися над питанням: що трапилось та чому Мурат знову покинув дружину.

Коли стався розрив з Ані після десяти років одруження, багато хто звинувачував Мурата у зраді, тому що жовта преса публікувала його фото в обіймах іншої жінки. Що ж не так цього разу, яка чорна кішка пробігла між ними?

Відомо, що зараз бізнесмен перебуває у Туреччині, а 27 річна дружина з якихось причин не бажає мати з ним нічого спільного.

Невгамовні усезнавці — інтернет-користувачі проаналізували й сторінку в інстаграмі Мурата та з’ясували, що, на відміну від дружини, він не відписався від неї й все ще в особистому профілі фігурує чоловіком Лілії, та не прибрав всі спільні фото з нею.

Що ж, залишається тільки почекати та сподіватися на краще.