Творчість сучасних зірок вивчатимуть школярики: Приходько, Кароль, Пивоваров та інші вже в шкільній програмі

Українська освіта потроху звільняється від колоніальних наративів й починає звертати увагу на власні здобутки. От і творчість сучасних зірок уже почали вивчати в школі на радість дітям.

Тіна Кароль

Співачка всюди полюбляє здобувати першість. І в Хрестоматії української дитячої літератури для початкових класів з’явилася найпершою серед інших зіркових колег. Пісню артистки “Україна – це ти” рекомендовано для вивчення в 1-2 класах.

Тіна Кароль у підручнику

Композицію було написано буквально за одну ніч й виконано учасниками шоу “Голос. Діти”. Автори підручника надрукували світлину авторки, текст і ноти треку й закликали “читати, навчатися, співати, любити й прославляти Україну”.

Барський та Пивоваров

Максу Барському та Артему Пивоварову теж знайшлося місце в шкільних підручниках. За їхніми піснями нинішні школярі вивчатимуть українську мову. Автори підручника Володимир та Олександр Заболотні внесли уривки з пісень “Буде весна” та “Маніфест” у шкільну програму.

Приходько, Барський та Пивоваров в підручниках

На 236 сторінці підручника запропоновано виписати з уривків композицій словосполучення з присвійними займенниками. Автори ускладнили задачу для учнів, зажадавши, щоб діти додатково провідміняли ці займенники.

Настя Приходько

Співачка дізналася про те, що втрапила в шкільну програму, завдяки сину, який побачив мамину світлину в підручнику. Первачок похвалився, що знайшов її у підручнику. Звісно, знаменитості було дуже приємно дізнатися, що такого “нацика”, як вона, внесли в шкільну програму. Настя підкаже молодому поколінню, як слід любити Україну.

Монатік і Дорофєєва

Монатік і Дорофєєва в підручниках

Втрапили в шкільну програму й ці два виконавці. Світлини артистів з’явилися в зошиті “Я досліджую світ”, призначеному для 2-класників. Сучасним зіркам випала честь знаходитися поряд із Тарасом Шевченком та Лесею Українкою.

Популярне

Схожі статті

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.