Зник з екранів, але не покинув Україну, як Потап: чим займається і де живе “колишній” Дорофєєвої Позитив

Відомий український музикант Олексій Завгородній нині продовжує займатись своєю професійною діяльністю. Розповідаємо, де живе артист і що цікавого відбувається в його житті

Олексій Завгородній, відомий український музикант, прославився у дуеті зі своєю колегою та колишньою напарницею Надією Дорофєєвою. Знаменитості працювали над написанням пісень для гурту “Время и Стекло”, втім в один момент вирішили продовжити займатись сольною кар’єрою. Що зі знаменитим артистом Позитивом зараз і де він живе у часи повномасштабної війни? Читайте у новому матеріалі “Однієї хвилини”.

Де зараз друг Потапа Позитив

Відомий український співак Олексій Завгородній, який виступає під псевдонімом Позитив, з початку повномасштабної війни в Україні залишався вдома. У тривожні часи знаменитість зіштовхнувся з фінансовими проблемами та потребою працювати вдвічі більше, тому зі своєї квартири переїхав жити до студії звукозапису.

Олексій Завгородній залишається в Україні та продовжує будувати свою музичну кар'єру
Олексій Завгородній залишається в Україні та продовжує будувати свою музичну кар’єру

До слова, знаменитість має власне житло у Києві, в якому вже два роки робить ремонт. Спершу процес затягнувся через пандемію коронавірусу, а після 24 лютого артист вирішив, що гроші, зароблені на концертах, варто витрачати на волонтерську та благодійну підтримку українських військових і мирного населення.

Особисте життя Олексія Завгороднього

Варто зазначити, що на особистому фронті в знаменитого артиста також все добре. Декілька років тому Олексій Завгородній розлучився з Анною Андрійчук, з якою був у шлюбі 13 років. Зіркова пара розійшлась, але артист таки знайшов своє кохання знову. Зараз знаменитість перебуває у стосунках із дівчиною, але її імені не розкриває.

Що відомо про особисте життя колишнього соліста гурту Время и Стекло Позитива
Що відомо про особисте життя колишнього соліста гурту Время и Стекло Позитива

Наміри у Позитива серйозні – в інтерв’ю для Слави Дьоміна знаменитість зізнався, що з коханою, яка нині є його дівчиною, він хоче побудувати родину. Артист заговорив про весілля та навіть зізнався, що замислюється про те, аби стати батьком.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.