Не послухали застережень Тараса Григоровича: Білик, Гросу та інші зірки, в яких був роман із росіянами

В українському шоубізнесі є чимало відомих артистів, які свого часу будували або продовжують будувати романтичні стосунки з росіянами. Розповідаємо історії кохання

Не всім відомим українським артистам вдалось знайти своє кохання у рідній країні. Чимало знаменитостей раніше перебували у серйозних стосунках із росіянами, а деякі з них і досі зустрічають або навіть перебувають у шлюбі з тими, у кого російське громадянство. Розповідаємо про історії кохання українських зірок, які не послухали застереження Тараса Шевченка.

Аліна Гросу

Відома українська співачка Аліна Гросу перебувала у шлюбі з російським бізнесменом Комковим, з яким розлучилась через кілька місяців після весілля. Потім артистка закрутила роман із російським актором Романом Полянським. Втім, і цей союз розпався, хоча багато шанувальників вважали їх ідеальною парою.

Ірина Білик

Ірина Білик зі своїм колишнім чоловіком Асланом Ахмадовим
Ірина Білик зі своїм колишнім чоловіком Асланом Ахмадовим

Аслан Ахмадов, російський режисер, став третім і нині останнім офіційним чоловіком відомої артистки. Вони мають спільного сина, втім 2020 року розлучились через те, що чоловік почав приділяти своїй сім’ї занадто мало часу – він дуже рідко приїжджав до Ірини Білик, аби просто побачити її та дитину.

Віра Брежнєва

Відома артистка, яка народилась і виросла в Україні, свого часу вийшла заміж за композитора та продюсера Костянтина Меладзе, який більшу частину свого життя провів у росії. Сьогодні зіркова пара взяла розлучення, але колишні закохані відмовились називати причину розлучення.

Alekseev

Український співак Микита Алєксєєв понад чотири роки будує стосунки з колишньою солісткою гурту “ВІА Гра”, росіянкою Уляною Синецькою. Хоча на момент початку повномасштабної війни знаменитість перебувала в Європі, у травні вирішила приїхати до бойфренда в Україну. Відтоді пара залишається на теренах Батьківщини артиста.

Катерина Кузнєцова

Катерина Кузнєцова зі своїм цивільним чоловіком-росіянином
Катерина Кузнєцова зі своїм цивільним чоловіком-росіянином

Відома українська актриса, яка прославилась завдяки ролі у серіалі “Кухня”, перебуває у цивільному шлюбі з чоловіком-росіянином. Зіркова пара мешкає за кордоном, але, як зізналась Кузнєцова в одному з інтерв’ю, в їхній сім’ї стаються скандали через різні погляди на повномасштабну війну.

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.