Не послухали застережень Тараса Григоровича: Білик, Гросу та інші зірки, в яких був роман із росіянами

В українському шоубізнесі є чимало відомих артистів, які свого часу будували або продовжують будувати романтичні стосунки з росіянами. Розповідаємо історії кохання

Не всім відомим українським артистам вдалось знайти своє кохання у рідній країні. Чимало знаменитостей раніше перебували у серйозних стосунках із росіянами, а деякі з них і досі зустрічають або навіть перебувають у шлюбі з тими, у кого російське громадянство. Розповідаємо про історії кохання українських зірок, які не послухали застереження Тараса Шевченка.

Аліна Гросу

Відома українська співачка Аліна Гросу перебувала у шлюбі з російським бізнесменом Комковим, з яким розлучилась через кілька місяців після весілля. Потім артистка закрутила роман із російським актором Романом Полянським. Втім, і цей союз розпався, хоча багато шанувальників вважали їх ідеальною парою.

Ірина Білик

Ірина Білик зі своїм колишнім чоловіком Асланом Ахмадовим

Аслан Ахмадов, російський режисер, став третім і нині останнім офіційним чоловіком відомої артистки. Вони мають спільного сина, втім 2020 року розлучились через те, що чоловік почав приділяти своїй сім’ї занадто мало часу – він дуже рідко приїжджав до Ірини Білик, аби просто побачити її та дитину.

Віра Брежнєва

Відома артистка, яка народилась і виросла в Україні, свого часу вийшла заміж за композитора та продюсера Костянтина Меладзе, який більшу частину свого життя провів у росії. Сьогодні зіркова пара взяла розлучення, але колишні закохані відмовились називати причину розлучення.

Alekseev

Український співак Микита Алєксєєв понад чотири роки будує стосунки з колишньою солісткою гурту “ВІА Гра”, росіянкою Уляною Синецькою. Хоча на момент початку повномасштабної війни знаменитість перебувала в Європі, у травні вирішила приїхати до бойфренда в Україну. Відтоді пара залишається на теренах Батьківщини артиста.

Катерина Кузнєцова

Катерина Кузнєцова зі своїм цивільним чоловіком-росіянином

Відома українська актриса, яка прославилась завдяки ролі у серіалі “Кухня”, перебуває у цивільному шлюбі з чоловіком-росіянином. Зіркова пара мешкає за кордоном, але, як зізналась Кузнєцова в одному з інтерв’ю, в їхній сім’ї стаються скандали через різні погляди на повномасштабну війну.