Весілля Євгена Клопотенка: кулінар нарешті пояснив світлини з РАЦСу та зізнався, чи дійсно одружився

Нещодавно відомий український кулінар поділився зі своїми шанувальниками фотографіями біля київського РАЦСу. Тепер Євген Клопотенко пояснив світлини та зізнався, чи дійсно одружився

Відомий український кулінар Євген Клопотенко, як виявилось, вміє тримати інтригу. 17 жовтня на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри, на яких він позує біля РАЦСу. “Обраницею” кухаря виявилась солістка гурту OY Sound System Вікторія Родько. Клопотенко зазначив, що поділиться всіма подробицями пізніше.

Весілля Євгена Клопотенка

Як і сказав знаменитість, він поділився подробицями опублікованих світлин дещо пізніше за своє “весілля”, яке, щоправда, виявилось несправжнім. Про це кулінар розповів у своєму Інстаграм-блозі сьогодні. Євген Клопотенко опублікував відео, на якому він зображений з артисткою, яка стала його дружиною тільки заради одного кліпу.

Євген Клопотенко висловився про своє весілля та зізнався, чи дійсно тепер одружений
Євген Клопотенко висловився про своє весілля та зізнався, чи дійсно тепер одружений

Так, на сторінці знаменитого кулінара з’явились кадри, на яких він із Вікторією Родько виходить з РАЦСу, прямує до автівки, в якій на “закоханих” чекає гуморист Василь Байдак. Останній катає новоспечене подружжя Києвом, поки на тлі лунає пісня про донати. Таким чином, розповів Євген Клопотенко, вони з Вікторією Родько хочуть зібрати гроші на потреби медиків інтернаціонального легіону.

“Заради такої справи я готовий на весілля. До того ж коли поруч співає чарівна наречена”, – пожартував знаменитість, закликаючи своїх підписників долучатись до збору на автомобіль для військових лікарів.

Знаменитість зазначив, що вони збирають два мільйони гривень на купівлю автомобілів марки Pajero Wagon, які у майбутньому будуть переобладнані у кейсеваки. Євген Клопотенко наголосив, що цей збір важливий, оскільки допоможе лікарям забирати поранених військових із найважчих точок.

Євген Клопотенко заговорив про своє весілля та пояснив, чи було воно справжнім
Євген Клопотенко заговорив про своє весілля та пояснив, чи було воно справжнім

Що стосується особистого життя відомого українського кулінара, то він раніше розповідав, що не є прихильником серйозних стосунків з однією людиною. За словами знаменитості, йому набридає щодня бачити одну й ту саму людину, а до весілля він і взагалі ставиться скептично.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.