Вагітна втретє Лілія Ребрик розділила з чоловіком дітей і показала меню: “Відбувся день #мамаідонька”

Лілія Ребрик вирішили з чоловіком на один день поділити дітей і провести час по двоє. Вагітній дружині дісталася 11-річна Діана, а Андрій Дикий опікувався 5-річною Поліною.

Телеведуча Лілія Ребрик, напевно, втомившись проводити вільний час всією родиною, вирішила побути наодинці зі старшою донькою. Причому не якісь там пів години чи годину, а цілий день. День #мамаідонька вийшов доволі насиченим.

Вони з Діаною разом їздили у всіх справах. Спочатку на дублювання, потів на кінопроби. Далі влаштували шопінг. Ще й у салон встигли зазирнути. А потім була репетиція. Так забігалися, що не встигли пообідати. Довелося перекушувати прямо на ходу в автівці.

Звісно, Лілія, перебуваючи при надії, потурбувалася про корисність меню. Обрала салат з овочами, сиром та сухариками. Спогади подібний батьківський день залишив у пам’яті лише позитивні:

“Набулися вдвох, як я люблю казати. Це так зближує, це не дає обірватися отій міцній ниточці між мамою і дитиною. Це все, як я кажу, “у скарбничку спогадів”.

Ребрик заспокоїла підписників, щоб не хвилювалися з приводу молодшої донечки. Для Полі цей день став #татоідонька.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий очікують на третю дитину

Фоловери телеведучої погодилися зі знаменитістю, що дітям більше запам’ятаються не стільки подарунки, як взаємне спілкування. І почали пригадувати власні спогади з дитинства, що минуло.

Мамі з сином довелося котити велосипеди, оскільки підліток упав і поранився, та не міг більше їхати. Тепер той піший перехід згадують з теплотою, бо багато розмовляли й сміялися. Інша підписниця пригадала, як тато годував її грибами, допоки мама лежала в лікарні. Тоді на ту страву вже не могла дивитися, а зараз усе б віддала, аби скуштувати знову.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.