Вагітна втретє Лілія Ребрик розділила з чоловіком дітей і показала меню: “Відбувся день #мамаідонька”

Лілія Ребрик вирішили з чоловіком на один день поділити дітей і провести час по двоє. Вагітній дружині дісталася 11-річна Діана, а Андрій Дикий опікувався 5-річною Поліною.

Телеведуча Лілія Ребрик, напевно, втомившись проводити вільний час всією родиною, вирішила побути наодинці зі старшою донькою. Причому не якісь там пів години чи годину, а цілий день. День #мамаідонька вийшов доволі насиченим.

Вони з Діаною разом їздили у всіх справах. Спочатку на дублювання, потів на кінопроби. Далі влаштували шопінг. Ще й у салон встигли зазирнути. А потім була репетиція. Так забігалися, що не встигли пообідати. Довелося перекушувати прямо на ходу в автівці.

Звісно, Лілія, перебуваючи при надії, потурбувалася про корисність меню. Обрала салат з овочами, сиром та сухариками. Спогади подібний батьківський день залишив у пам’яті лише позитивні:

“Набулися вдвох, як я люблю казати. Це так зближує, це не дає обірватися отій міцній ниточці між мамою і дитиною. Це все, як я кажу, “у скарбничку спогадів”.

Ребрик заспокоїла підписників, щоб не хвилювалися з приводу молодшої донечки. Для Полі цей день став #татоідонька.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий очікують на третю дитину

Фоловери телеведучої погодилися зі знаменитістю, що дітям більше запам’ятаються не стільки подарунки, як взаємне спілкування. І почали пригадувати власні спогади з дитинства, що минуло.

Мамі з сином довелося котити велосипеди, оскільки підліток упав і поранився, та не міг більше їхати. Тепер той піший перехід згадують з теплотою, бо багато розмовляли й сміялися. Інша підписниця пригадала, як тато годував її грибами, допоки мама лежала в лікарні. Тоді на ту страву вже не могла дивитися, а зараз усе б віддала, аби скуштувати знову.