Як звучить реальний голос Олі Полякової без обробки та фонограми: в Мережі з’явився запис вокалу співачки

Відома українська співачка Оля Полякова запевняє, що навчитися співати може будь-яка людина, яка навіть не має таланту від природи. І доказом цього є вона сама.

Оля Полякова увірвалася у світ шоу-бізнесу не завдяки своєму таланту, а завдяки яскравим образам та ексцентричній поведінці. Співачка разом зі своїм продюсером створити їй образ “дурненької” блондинки з піснями, які не потребують сильних вокальних даних, як от славновідомі “Шльопки”. Цей образ Полякова довго підтримувала і лише зараз співачка змінює свій стиль та пісні, які виконує.

Оля Полякова розповіла, як від неї відвернулися подруги, коли вона стала зіркою
Як звучить реальний голос Олі Полякової без обробки та фонограми

Варто відзначити, що Оля Полякова є артисткою з професійною освітою. Спочатку майбутня зірка вивчилася у Вінницькому училищі культури та мистецтв на спеціальності диригента. Після цього Полякова втупила у Київський університет культури та мистецтв, де обрала спеціальність естрадного вокалу. Співачка має досить сильний голос у 3 октави.

Сама Полякова запевняє, що навчитися співати може кожен. Це всього лише техніка, яку потрібно знати.

Як звучить реальний голос Олі Полякової

Ні для кого не секрет, що студійні версії пісень, які ми можемо слухати на різних музичних платформах, ретельно обробляються звукорежисером. А от голос артиста вживу часто звучить зовсім не так, як у записі. А як же звучить вокал Полякової?

Ще 7 років назад у програмі “Світське життя” Полякова вразила глядачів оперним виконанням своєї пісні “Шльопки”. Артистка співала наживо.

Вокал Полякової вразив глядачів. Ось, що пишуть коментатори під відео з виступу співачки:

  • “Це не Оля, а чарівниця перевтілення! Супер!  Аж сльози покотилися від подиву співу “Шльопок”. Дивовижна співачка!”;
  • “Розкішний голос. А ще й красуня яка!”;
  • “Круто! Настільки неочікувано сильно і талановито!”;
  • “На верхах голос чистий, красивий, без хрипу. Тільки Оля може таке вчудити: заспівати простеньку танцювальну пісню оперним голосом”;
  • “У мене мурашки від виконання. Це дійсно дуже талановито”.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.