У чиєму виконанні “Квітка-душа” звучить краще: Тоні чи Ніни Матвієнко? Голоси не відрізнити (Відео)

Тоня Матвієнко знайшла в собі сили вийти на сцену і заспівати вперше після смерті легендарної Ніни Митрофанівни. Звісно, виконала пісню матусі "Квітка-душа". Порівняймо!

Тоня Матвієнко заспівала в київському ресторані, виконавши мамину пісню “Квітка-душа”, яка лунає в мюзиклі “Сорочинський ярмарок”. Співачка зробила це вперше після 8 жовтня. Цього дня обірвалося життя мами співачки Ніни Митрофанівни Матвієнко.

Цю композицію Ніна Матвієнко записала 10 років тому, коли знімався мюзикл. Виступ дружини Арсена Мірзояна записала одна з відвідувачок ресторану. Вона й виклала відео в мережу, додавши підпис:

“Сильна жінка. Дякуємо. Співчуваємо вашій втраті”.

Прихильниця відзначила, що весь зал слухав композицію з завмиранням серця. Всі були вражені неймовірним голосом артистки, який практично нічим не відрізняється від маминого.

Голос передався Ніні Матвієнко від бабусі, а вона подарувала його й своїй донечці. А от двоє синів жінки успадкували дар чоловіка до малювання, ставши іконописцями.

Допоки Тоня Матвієнко не сповіщала про відновлення концертної діяльності, хоча всі певні, що артистка обов’язково продовжить мамину справу й популяризуватиме українську пісню.

За 2 дні після смерті матері Антоніна презентувала кліп “Сік землі”. Вона готувала цю композицію, щоб привітати маму з днем народження, але до 10 жовтня Ніна Митрофанівна не дожила, назавжди залишившись 75-річною.

Взагалі-то Ніна Матвієнко народилася 13 жовтня, але мама спеціально записала доньку 10-им числом, бо за кругле число давали кілька кілограмів борошна.

“Квітка-душа” вважалася чи не найпопулярнішою піснею з репертуару Ніни Матвієнко. У більшості прихильників артистка асоціюється саме з цією композицією.

Популярне

Схожі статті

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.