Катя Репяхова залишила маленького сина з Віктором Павліком і показала, що з цього вийшло: щось пішло не так

Відома українська блогерка Катерина Репяхова продемонструвала, як її чоловік, музикант Віктор Павлік, проводить час із їхнім спільним сином Михайлом

Катерина Репяхова, відома українська блогерка та бізнесвумен, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм постійно показує, як проходять її дні. Знаменитість ділиться з шанувальниками кадрами своїх ранків, розповідями про важливі події та багатьма іншими деталями. Часто на сторінці Репяхової з’являються два найважливіших у її житті чоловіка – коханий Віктор Павлік і син Михайло.

Репяхова показала сина з татом

Нещодавно знаменитість продемонструвала, як її чоловік, відомий український артист Віктор Павлік, проводив час зі своїм сином. У своєму Інстаграм-блозі зірка розмістила кадри, на яких можна побачити малюка, який бавиться у розважальному комплексі. На опублікованій світлині маленький Михайло грається на невеликій гірці догори дриґом.

Катерина Репяхова на своїй Інстаграм-сторінці активно показує, як живе її родина
Катерина Репяхова на своїй Інстаграм-сторінці активно показує, як живе її родина

Знаменита українська блогерка та дружина артиста Віктора Павліка розповіла своїм фанатам, що її чоловік розважався з їхнім сином, поки вона була зайнята своїми справами. Катерина Репяхова вирішила не залишати дитину на бабусю, свою маму, або наймати няньку – її обранець чудово провів час із малюком. Шанувальники змогли поспостерігати за сімейною ідилією з опублікованих на сторінці блогерки кадрів.

Катерина Репяхова продемонструвала, як її чоловік розважався з їхнім спільним сином
Катерина Репяхова продемонструвала, як її чоловік розважався з їхнім спільним сином

Нагадаємо, що зіркова пара перебуває у шлюбі з червня 2020 року. Знаменитості, попри осуд та постійні обговорення зі сторони публіки, довели, що велика різниця у віці не заважає двом людям кохати одне одного та будувати міцні стосунки. Катерина Репяхова активно підтримує свого обранця та працює його концертною директоркою.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".