Світлана Лобода втекла з власного весілля і потрапила до об’єктивів: обручка з діамантами нічого не змінила

Відома українська співачка Світлана Лобода показала, як тікала з власного шикарного весілля. Знаменитість з'явилась на цікавих кадрах, які привернули увагу публіки

Нещодавно відома українська співачка Світлана Лобода втекла з власного весілля. Втім, перейматись не варто! Все це сталось у кадрі її нового кліпу про кохання двох людей. А от, що стосується особистого життя зірки поза об’єктивами камер, то все чудово, тому тікати вона нікуди не збирається.

Новий кліп Світлани Лободи

Так, нещодавно знаменита українська співачка презентувала свій новий кліп, який називається “Київ-Ніцца”. За сюжетом, головна героїня міністрічки втекла зі свого весілля, адже планувала вийти заміж за людину, яку насправді не любить. Врешті, вона прийшла до чоловіка, якого кохала та не змогла забути навіть після розставання.

Відома українська співачка Світлана Лобода втекла з власного весілля у новому кліпі
Відома українська співачка Світлана Лобода втекла з власного весілля у новому кліпі

Знаменитість поділилась, що у новому кліпі розповіла про двох людей, яких розділила відстань, обставини, але вони, попри все, назавжди залишились поєднаними коханням одне до одного.

До слова, у своєму новому кліпі Світлана Лобода виступила не лише співачкою, але й режисеркою, актрисою та навіть продюсером. Зірка визнала, що поєднати такі задачі для неї було неабияк складно, втім вона впоралась і змогла створити чудовий кліп, який зацікавив публіку.

Світлана Лобода зняла новий кліп, в якому несподівано втекла з власного весілля
Світлана Лобода зняла новий кліп, в якому несподівано втекла з власного весілля

Зірка пояснила, що, поєднувати декілька таких різних ролей під час створення кліпу, може нагадувати гру на декількох музичних інструментах одночасно. У такому разі, запевняє Світлана Лобода, важливо, аби в результаті вийшла симфонія, а не просто шум. Над створенням кліпу працювала чимала команда з Європи та України, а стрічку знімали у Ніцці. Артистка поділилась, що знімання проходили у найкоротші терміни, втім не пояснила, чому вона з командою так поспішала.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".