Все пішло шкереберть після весілля: Мурат Налчаджиоглу офіційно позбувся статусу одруженого чоловіка

Відомий український підприємець Мурат Налчаджиоглу продовжує поривати всі зв'язки зі своєю дружиною Лілією Реус. Що трапилось цього разу?

Мурат Налчаджиоглу, відомий український підприємець турецького походження, продовжує поривати зв’язки зі своєю колишньою дружиною Лілією Реус. Цього разу знаменитість позбувся від статусу одруженого чоловіка. Так, шанувальники помітили, що на особистій сторінці Мурата Налчаджиоглу більше немає відповідного твердження.

Налчаджиоглу розлучається

Відомий підприємець прибрав статус одруженого чоловіка на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Раніше в описі профілю знаменитості можна було знайти твердження щодо його особистого життя – одружений із Лілією Реус. Втім, тепер чоловік вирішив видалити відповідний факт.

Мурат Налчаджиоглу підігрів чутки про розлучення зі своєю дружиною Лілією Реус

Крім того, обраниця Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус, яка раніше всюди підписувалась прізвищем новоспеченого чоловіка, повернула дівоче ім’я. Знаменитість також видалила всі спільні фотографії зі своїм коханим і навіть відписалась від нього в Інстаграмі. Тим часом підприємець на своїй Інстаграм-сторінці залишив світлини тільки з їхнього весілля, а все інше також прибрав.

Така поведінка зіркового подружжя неабияк дивує та насторожує їхніх шанувальників. Користувачі мережі тепер впевнені, що закохані не просто сильно посварились і не можуть помиритись, а й взагалі збираються розлучатись. Іншого пояснення підписники Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус не бачать.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус відписались одне від одного у соціальній мережі Інстаграм

Нагадаємо, що зіркова пара зіграла весілля на початку літа цього року. У червні під Києвом відбулась вишукана церемонія одруження Мурата Налчаджиоглу з його коханою нареченою Лілією Реус. Знаменитості запросили всіх близьких та друзів, які змогли завітати на їхнє свято.