Дружина Павліка Катя Репяхова після пластики носа та збільшення губ наважилася на зміни в обличчі (Фото)

29-річна дружина Віктора Павліка Катя Репяхова продовжує удосконалювати себе у пластичних хірургів та косметологів. На цей раз блогерка вирішила позбутися зморшок.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка. Дівчина молодша за нього аж на 29 років, та це не завадило закоханим побудувати міцний шлюб і народити сина.

Катя Репяхова нині не лише дружина Павліка, а й відома блогерка. У своєму блозі дівчина ділиться подробицями сімейного життя з артистом, показує свої материнські будні та інше. Дівчина дуже відверта зі своїми прихильниками і показує навіть дуже особисте. Так, Катя ніколи не приховувала, що вона не зовсім задоволена своєю зовнішністю. Навесні 2023 року дружина Павліка виконала свою давню мрію і зробила пластичну операцію. Дівчина змінила форму носа і подовжила підборіддя.

Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію

Та на цьому Катя зупинятися не стала. Вже через кілька місяців після ринопластики вона наважилася на збільшення губ. А нещодавно блогерка зізналася, що збирається вперше зробити ботокс – це так звані уколи краси, які прибирають зморшки та не дають їм утворюватися.

Кололи лоб, міжвійку, очі (гусячі лапки). Боляче, але абсолютно терпимо і швидко

, – поділилася Репяхова

Дружина Павліка Катя Репяхова після пластики носа та збільшення губ наважилася на зміни в обличчі

До слова, на цьому Катя Репяхова зупинятися на пластичних операціях не збирається. Дівчина зізнається, що має намір в майбутньому зробити мамопластику – операцію на бюсті. Дружина Павліка стверджує, що їй ця операція необхідна і не для того, щоб збільшити бюст. За словами Каті, у неї від природи одна молочна залоза значно більша за інша. Тому дівчина хоче зробити їх однаковими. Та на цю операція Катя наважиться вже після того, як “закриє питання” з дітьми. За словами Репяхової, вона планує ще хоча б 1 раз стати мамою.

Нагадаємо, Катя Репяхова і Віктор Павлік одружилися у 2020 році. Через рік у них народився первісток – син Михайлик. Для Каті це перша дитина, а ось для Павліка вже четверта.