Опинились по різні сторони барикад: Повалій зізналась, чи спілкується з сином на тлі його підтримки України

Скандально відома співачка Таїсія Повалій зізналась, чи спілкується сьогодні зі своїм сином Денисом. Він з початку повномасштабної війни підтримав Україну

Таїсія Повалій, скандально відома співачка, яка колись називала себе українською, у нещодавньому коментарі для преси висловилась про спілкування зі своїм сином. Знаменитість розповіла, чи підтримує вона зв’язок із Денисом Повалій на тлі повномасштабної війни в Україні. Так, користувачів мережі цікавило це питання, адже чоловік після 24 лютого, на відміну від своєї мами, висловлювався на підтримку України.

Повалій про сина

У коментарі для російської преси Таїсія Повалій зізналась, що продовжує підтримувати зв’язок зі своїм єдиним сином Денисом. Знаменитість розповіла, що вони з ним часто дзвонять одне одному та спілкуються з відео. Зірка пояснила, що їхні стосунки все ще чудові. Крім того, розповіла артистка, її син також показує їй і свою дитину – маленького онука співачки.

Таїсія Повалій розповіла, чи спілкується зі своїм сином Денисом, який підтримує Україну

Таїсія Повалій поділилась, що у своєму маленькому віці хлопчик вже проявляє інтерес до творчості. Артистка зізналась, що вона не виключає ймовірності, що у майбутньому її онук піде стопами зіркової бабусі та пов’яже своє життя з творчою професією.

Хай там як, але варто нагадати, що скандально відома співачка Таїсія Повалій два роки живе у москві зі своїм чоловіком. Зіркова пара активно підтримує дії російської влади. Крім того, декілька місяців тому скандально відома співачка отримала російське громадянство. Зірка вирішила зробити це не у будь-який день, а саме 24 серпня – у День Незалежності України.

Таїсія Повалій переїхала жити до росії та отримала російське громадянство

Тим часом син артистки Денис Повалій не захотів жити разом із мамою у росії. Не так давно журналістам вдалось з’ясувати, що знаменитість мешкає в Іспанії, де у нього є власна нерухомість.