Колишній Тіни Кароль урешті з’явився в соцмережі з несподіваною заявою: де так довго пропадав Дан Балан

Здавалося б, як могла вплинути війна в Україні на молдованина Дана Балана? Та разом із повномасштабним вторгненням музикант безслідно зник і вигулькнув на широкий загал лише тепер.

Кілька років поспіль Дан Балан постійно перебував в Україні. За цей час устиг взяти участь у 2-ох сезонах “Голосу країни” і навіть закрутити роман з колегою по тренерському кріслу Тіною Кароль.

Дан Балан анонсував повернення після 8-місячної мовчанки

На початок повномасштабного вторгнення росіян Дан теж перебував в українській столиці. 27 лютого він виклав на свою сторінку в Інстаграмі світлину з українським прапором і словами підтримки. Після того артиста українці більше не бачили.

Дан Балан анонсував повернення після 8-місячної мовчанки

Як вдалося Балану під бомбами покинути Київ, невідомо. Та в мережі він вийшов на зв’язок лише в серпні 2022-го, заспівавши пісню румунською мовою. В тексті йшлося про повернення додому.

Далі запанувала тривала мовчанка ще на 8 місяців. А потім артист виклав кліп на композицію “Божевільна петля – Любов Марія”, знятий ще у мирному Києві зі школярами, які весело підспівують і підтанцьовують співаку.

Дан Балан анонсував повернення після 8-місячної мовчанки

Тепер же Дан Балан сповістив підписникам, що повертається. Звісно, мова йде не про Київ, а про рідний Кишинів. Музикант анонсував концерт у столиці Молдови 24 грудня на “Арені Кишинів”, хоча до цього не виступав на батьківщині довгих 5 років.

Дан Балан анонсував повернення після 8-місячної мовчанки

Якщо вірити молдовським ЗМІ, всі ці 20 місяців Дан Балан провів, звісно, не в Україні й навіть не в Молдові, а в Туреччині. Артист займався звичною для себе справою – писав музику й розробляв нові музичні проєкти.

Виходить, що у квітні, коли Тіна Кароль виступала у Кишиневі, зірка бачилася виключно з мамою Дана Балана, яка завітала на концерт українки, а от із самим колишнім коханим так і не зустрілася.

Популярне

Схожі статті

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.