Діти Ігоря Кондратюка: чим займаються та де перебувають дорослі сини скандального продюсера зараз

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк разом із дружиною має молодшу доньку та двох старших синів. Що відомо про них і де вони насправді зараз живуть?

Ігор Кондратюк, відомий український продюсер і шоумен, не лише став одним із найпопулярніших людей у країні, але й встиг влаштувати особисте життя. Знаменитість разом із дружиною стали батьками трьох спільних дітей. Молодша донька та двоє старших синів тішать батьків успіхами, але продюсер про них мало розповідає. Що відомо про дітей Ігоря Кондратюка, де зараз його сини та чому вони не служать?

Де зараз сини Кондратюка

Відомий український шоумен разом із дружиною виховав двох синів. Минулого року восени знаменитість розповідав, де зараз перебувають його діти, а також чим вони займаються. Крім того, шоумен розповів, чому вони не служать. За словами знаменитості, його сини у четвертій хвилі мобілізації, адже мають проблеми зі здоров’ям.

Ігор Кондратюк чесно розповів про своїх синів і причину, чому вони не служать на фронті
Ігор Кондратюк чесно розповів про своїх синів і причину, чому вони не служать на фронті

Ігор Кондратюк в інтерв’ю для Rostyslove Production розповів, що його сини всю юність провели за комп’ютерами, що стало причиною поганого здоров’я. За словами знаменитості, старший Сергій і середній Данило не отримували повістки, але не будуть ховатись, якщо їх призвуть. Ба більше, в інтерв’ю 60-річний Кондратюк зазначив, що і сам готовий стати на захист, якщо ситуація на фронті погіршиться.

Що стосується місця перебування дітей Ігоря Кондратюка, то його сини працюють та живуть в Україні, у Києві. Знаменитість поділився, що його старший син – відеомонтажер. Він створює соціальні ролики та займається благодійністю. А от середній син шоумена Данило займається блокчейном. За кордоном живе тільки молодша донька Ігоря Кондратюка.

Де зараз сини Ігоря Кондратюка та що відомо про його молодшу доньку
Де зараз сини Ігоря Кондратюка та що відомо про його молодшу доньку

Поліна навчається на третьому курсі американського вишу. Дівчина вивчає космічну інженерію та планує стати інженеркою космічних систем. Ігор Кондратюк визнає, що такий вибір здивував його з дружиною, але вони підтримали свою дитину.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.