Запрошення від Ватикану та першої леді України: голос Олі Цибульської в Сікстинській капелі у Ватикані

Голос української співачки Олі Цибульської щоденно озвучує екскурсії в Сікстинській капелі Ватикану. Коментарі прихильників та коротка біографія співачки.

Українська співачка Оля Цибульська розкрила цікавий факт під час одного з випусків “Хто зверху?” – її голос звучить в Сікстинській капелі у Ватикані. Це сталось завдяки запрошенню сім’ї послів Ватикану і першої леді України. Голос Олі озвучує екскурсії музею Ватикану в Сікстинській капелі, що дає особливого визнання таланту Олі та української мови.

Оля Цибульська

“Так склалося, що я єдина українська співачка, чий голос щоденно звучить, по декілька разів в Сікстинській капелі у Ватикані. За запрошенням сім’ї почесних послів при пресвятому престолі та першої леді України, саме моїм голосом звучить екскурсія музею Ватикану в Сікстинській капелі. Бо наша мова – наймилозвучніша у світі. Слава Україні!”, сказала Оля.

Ця новина вразила багатьох. У коментарях під відео підписники каналу “Хто зверху?” висловили своє захоплення та гордість за Олю Цибульську. Ось деякі коментарі:

  • “Вооооу, неймовірні факти. Шкода, що ми про них знаємо так мало”.
  • “Красива і голос прекрасний, просто захоплення! Потрібно більше розголосу про цю подію!”.
  • “Гордість зашкалює!”.
  • “Як чудово, що перша леді саме вас запросила озвучувати екскурсії в Сікстинській капелі”.

Оля Цибульська народилася в 1985 році в місті Рокитне на Рівненщині. Вона є переможницею першого сезону “Фабрики зірок” і розпочала свою сольну музичну кар’єру у 2009 році. Крім того, вона була ведучою на радіостанції та створила власний авторський канал на YouTube. У 2017 році вона зняла кліп спільно з гуртом DZIDZIO.

Пісня “Чекаю. Цьом” Олі Цибульської швидко стала однією з найкращих пісень та отримала велику популярність. Крім того, Оля працювала як ведуча програм “Золотий грамофон” та “М1”. Співачка заміжня та має сина.

Оля Цибульська зі сім’ю